Hamnfesten

Yes då var man ledig i helgen och vi bestämde oss för att gå på hamnfesten. Patrik körde oss till Gottne, hem till Vibbe och Ida i fredags så förfyllan blev där, sen åkte vi in till övik och fortsatte där. Jag hade skitkul:P.. synd bara att det var skitdåligt med folk på plattan.. Kom väl hem kring 4 och somnade flera gånger i bilen, så jäkla skönt.

I Lördags åkte vi också till Gottne först och vi bestämde oss för  att spela brännboll och när jag skulle springa efter första slaget så sprang jag snett med foten så jag fick så jävla ont. Gick in och satt mig med Niklas, Vibbe och Robin. Sen kom alla in och då märkte jag hur min fot hade svullnat upp och jag kunde knappt gå eftersom det gjorde så jäkla ont då. Löken skjutsade in mig och Carro på akuten där jag fick träffa en läkare på en gång. Han sa att jag antingen hade nån bristning eller blödning i ledbandet i foten så jag fick bandage och kryckor som jag fick hoppa omkring på hela kvällen och jag måste fortsätta med det i några dagar.. Så jäkla typiskt mig.

Jím kom ju också. Så jäkla roligt, fasen vad jag saknat den grabben:). Ida kallade honom 10 poängarn och ju fler bra egenskaper med honom hon såg la hon på ytterliggare 10 poäng:P.. sköna jävel. Tråkigt att Jim vart tvungen att fara så tidigt bara, men som sagt så har han ju 2 veckor kvar att träffa mig på:).

Idag ska vi gå på minnesgudstjänst för Daniel, Henke och Robert.

Over and out

Sakna hem!!

Jag saknar Östersund, jag saknar mina vänner, jag saknar mamma, dennis, mats, magnus och alla.. Jag vill hem! Men har man inge pengar tar man sig ingenstans heller så. Ska försöka komma hem till mammas födelsedag, men då är Jim här så jag blir så jäkla kluven:S.
Alltså det är inge fel på Ullånger så men hemma är liksom hemma och jag vill ligga i min egen säng, vakna upp till att Dennis kollar på tvn på högsta volym tidigt på mina bakismornar och man kan gå ut och sätta sig i soffan med täcket och kolla på barnprogram eller spela tv-spel med han en hel dag. Sitta och prata med mamma i timtal om allt och ingenting.
Jag saknar Mats asgarv till allt:P..
Jag måste åka hem nån helt framöver nu innan jag går under!

Hemma bäst!
Over and out

(I morgon blir det party hos Vibbe och Ida sen hamnfesten!)

Midsommar

Jag vet egentligen inte vart jag ska börjaför det har verkligen varit en höndelserik och rolig midsommar trots att jag jobbat hela helgen.
Har ju varit chaffis hela helgen. I lördags åkte jag och Carro till Norrfällan igen för att kolla läget lite så när vi kom dit mötte vi Vibbe och han var på g som vanligt. Vi var på väg upp till Boströms husvagn när Vibbe började svinga sig runt på en lyktstolpe, sen sparkade han på nån påse och låssades vara Zlatan så svingade han sig på en till och den gick av så vibbe och lyktstolpen flög över ett staket och rätt ner i blåbärsriset, jag Niklas och Carro höll på att skratta ihjäl oss, fy fan va roligt det var. självklart såg vakterna det ås dom kom springandes och tog tag i han så skrev dom en lapp på att han skulle betala 2000 kr osv. Efter det var klart gick vi åter igen mot husvagnen och alla gick fortfarande och skrattade åt det där tills Niklas sprang mot en lyktstolpe och skulle bara snurra ett litet varv då den också gick sönder(hade vi aldrig trott), Niklas tappade balansen och än en gång var det skrattkalas som hette duga:P Jag knäckte mig ahahahaha man fattar inte hur kul det var om man inte var där, Jag och Carro skrattar fortfarande åt det för det var så jäkla sjukt. Niklas behövde inte betala iaf eftersom ingen vakt såg han:P..

Jag och Carro har iaf ngt nytt att berätta från jobbet hemma varje dag, chefen Christina är helt galen:P.. hahahha låter resten vara osagt.

Idag blir bara en slappdag, ska bli jävligt skönt. Är ledig idag:D:D det behövdes  måste jag säga.

Over and out

Stadsfesten och Ullångersliv.

Jag och Carro åkte på stadsfesten i lördags, jag skulle egentligen vara nykter och köra men Robin frågade om han fick köra så självklart är man en god vän och dricker istället:P..
Vi åkte och träffade, Åbbe, Jesper, Linda, Conny och Joseph innan vi gick in, det var trevligt:)
Vi kilade in en snabbis och sen så skulle vi ut och träffa Magda och Björn men medans vi väntade så passade jag på att gå på toa i en buske... när jag kliver upp ur busken går mitt band av!?(vad är oddsen för det). Jag blev skitförbannd och less, tänkte ringa Robin och säga att jag ville hem, men vi gick istället till vakten och sa vad som hade hänt men han bara tittade på mig och sa; Jaha??.
Just då så träffade vi Lindas mamma och som tur var kände hon vakten så jag fick ett nyss band;D... nöjd som fasen var man då.. sen hände inte så mycket mer, hade inte så jäkla roligt men det funkade helt klart.

Började jobba i måndags och det går jättebra tycker jag, men jag gillar inte kassan riktigt men det kommer väl antar jag. Nu jobbar jag och Carro kväll hela helgen så det blir inte mcyket till midsommarfirande för oss, vi ska upp till Pia och Pappa en sväng som är i Idsjön. Pappa fyller 54 år i morgon(eller idag klockan är över 00.00) helt sjukt vad tiden går:P.

Ikväll var jag ju så dum att jag tog på mig att köra Niklas(bror) och Jonte(kusin) och några fler till Norrfällsviken. Har lovar att göra det i morgon också så det blir inte så mycket sömn för mig nu antar jag. Men klart man ställer upp för storebror:) I morgon behöver jag ju bara hämta och det lär ju bli ganska sent så jag kan ju sova mellan:).. det är bra.

Känns iaf lite konstigt att jag bor här nere nu, jag kan  inte riktigt förstå det men det där ger sig nog snart. Östersund finns ju alltid kvar och jag ska söka jobb både där och här nu till hösten hade jag tänkt så får jag se vart det bär av sen:)

Nej jag tror jag ska gå och vila lite nu innan jag ska hämta hem killarna..
So long dudes/gabriella.

Igår torsdag

Igår åkte jag och Carro till Härnösand för att kika när hennes kompisar tog studenten, det var kul. Men jag kan ju lätt säga att det var mer ös i Östersund på studenten:P NÖJD!!
Vi åkte hem ganska tidigt eftersom jag inte är så pigg och visste inte hur länge jag skulle orka vara uppe ifall Carro skulle festa med dom så vi beslutade att dricka på stadsfesten ist.
Pappa fixade min bil igår iaf, bytte generatorn. Han och Micke hade kikat igenom och tyckte att bilen såg helt okej ut men det är nå smågrejer jag ska byta, men det är under kontroll:).
vi klippte gräset och var på Daniels grav igår också. Vi har fixat i ordning cyklarna så vi kan använda dom i sommar, men jag mörkte att däcken på pappas cykel är helt skeva så jag pratade med han och vi kom fram till att det berodde på att storebror har cyklas på bakhjulet med den:P.. typiskt Niklas, han förstörde min cykel så en gång förut hela framdäcket böjdes sönder menmen. Det går ju att cykla ändå:) det är skönt som fasen att cykla om man bortser från att man får så ont i röven:P men det är väl det man får ta, det går ju över.

Robin kom hit och kikade på film med mig och Carro, 10 orsaker att hata dig blev det. Sen så frågade vi om han kunde göra en hylla åt oss och det kunde han. Tack Robin:)

Jonas ringde mig sen och frågade om jag kunde skjutsa hem han från Markus, han har ju ingen bil nu och han skulle låna dammsugaren eftersom hans brann upp. Den killen har inget flyt:P.
Men iaf som den snälla kompis man är så ställer man ju upp och skjutsar hem honom:)..

Ajjaa nubörjar dete här inlägget att lida mot sitt slut, kände att jag inte hade ngt roligt att skriva.

Over and out

Flytt

Nu har jag flyttat till pappa.
Packade golfen full i morse och åkte vid 9 tiden. När jag kom in i rondellen i sollefteå så dog bilen... jag försökte starta den men det var lönlöst så jag startade varningsblinkersen på en gång och la i friläge för att knuffa bilen av vägen och då började bilarna tuta!!! VAFAAAAN... trodde dom att jag gjorde det för att det var kul eller, folk är ju helt dum i huvudet. Jag blev så förbannad att folk inte tänker på att stanna och hjälpa ist. Drog iaf bilen av vägen och ringde pappa, han sa att jag skulle kika på en massa grejer men jag är inte så jäkla hajj på motorer så. En snubbe kom iaf förbi och han fick prata med pappa och kolla lite grejer sen så startade han den utan problem, vette fasen vad det blev för nåt jäkla fel alltså. Men det var generatorn det var fel på så jag körde hem och nu ska pappa fixa en ny generator åt mig i morgon.

I morgon ska jag och Carro till Härnösand för hennes kompisar tar studenten. Och eftersom pappa tar min bil på jobbet och fixar den så tar jag hans ner dit.

Håller på att bli sjuk också, hostar och snorar hela tiden. Studenten tog verkligen ut sin rätt måste jag säga, har varit så sjukt trött nu sen i torsdags och jag sover typ 12 timmar per natt... hoppas att jag blir bra tills på måndag när jag ska jobba, inte så kul att börja första dagen med att må dåligt.

Packade upp alla mina kläder idag, Pia och Carro hade rensat ur en garderob här nere så den fyllde jag. Caror och jag har huuuur mycket kläder och skor som helst nu. Våran toa ser ut som att 30 tjejer skulle bo här haha:P. Men det är det värt.
Vi passade på att möblera om lite på rummet också, vi kastade ut 2 fåtoljer och bytte ut dom mot 2 andra och tog ut soffan:P.. det blev skitbra.

Nu klagar Carro på att jag skriver så mycket så jag slutar nu.


Over and out!

Student 08

Idag pyntade vi flaket.. det blev snyggt som fasen. Lägger upp bilder på bdb sedan:)
När jag kom hem från att vi hade fixat det fick jag ett tråkigt samtal.. Henke Eliasson har omkommit. Typiskt att allt ska hända fel människor!! jag blir så less. Pratade med Patrik som var helt förstörd, jag vill bara krama om honom och finnas där för han.. det blir lite svårt på telefon men.

Nu har jag och Mats varit iväg till skogen och hämtat björkar så vi ahr satt ut det så gården, så var vi iväg och kikade på brors flak.
Jag har städat rummet och fixat på hela dagen så nu kan det få bli morgon!!

Nicke ringde mig när jag avr på väg hem och frågade om jag kunde åka och hämta hans mamma på flyget eftersom hans pappa ligger på sjukhus och det hade kört ihop sig helt med att fixa skjuts så självklart ställer jag upp! Halv tolv ska vi va ute på flyget så sen blir det raka vägen ner i sängen för att vila upp sig inför morgondagen:).

Mina tankar går till Henkes närmaste.

Kram gabriella

Living the dreaaaaam!!

Fyfan vad jag älskar att ta studenten!!! Önskar att det aldrig tar slut... men det kommer det ju göra, tråkigt nog.

Igår var vi på marité.. vi började på österäng hela klassen, sen drog alla i klassen så jag och matilda stannade kvar med HPa och HPb:).. mycket trevligt.

När vi kom till marité skulle vi dansa, och jag har aldrig varit med om så jäkla mycket folk på det stället förut. Man kunde inte röra sig, inte dansa, ramlade en så ramlade alla.. och jäklar vad alla var svettiga hahaha. my gooood! Men jävlar va kul jag hade:D. Kvällen slutatde på istanbul city, där alla åt. Sen så skulle mamma komma och hämta mig vid 3 tiden vid videoteket, men självklart råkade jag skriva biostaden i smset så jag fick ju trava upp över stan så hämtade hon mig och Matilda:).. När jag kom hem väntade ett långt samtal med Jim, det var mysigt att prata med honom eftersom det var så jäkla länge sen vi pratade långt in på morgonen nu. Jag måste åka ner till jönköping och hälsa på han!!!! sakna.
Vi pratade iaf tills det tog stopp för mig och jag höll på att somna så då la vi på och jag somnade som en stock! NJUT!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig inför Dennis avslutning:).

puss och kram/ Gabriella

Vattenkrig&studentfest

Idag hade vi vattenkrig på skolan.. det var 3orna mot 1or och 2or som inte var med i leken haha;)
många blev blöta och vissa blev sura, tex vaktis, lärarna och nån jäkla brud som ville slåss med mig, jag bara skrattade åt na... pinsamma jäkel.

Ikväll är det iaf studentfest så det kommer bli fett:D.

Det ahr blivit mycket av det goda nu på slutet så i lördags hamnade jag och Linda hemma hos henne framför tvn...Linda somnade på en gång:P..
I söndags blev det en vilodag för min stakars kropp:P.. jag städade rummet, toan, bakade matpajer och middag. Sen blev det tv och film resten av kvällen.. det var hur skönt som helst.

Ska försöka hitta min lillebror nu så vi kan åka ner på stan och köpa kläder till hans examen. Men det är ju lika svårt som alltid att hitta honom.. blir så less, mobilen har han hemma också... jäkla pojkjäkel!!!

dude...sweete...dude..sweete...dude...sweete

RSS 2.0