Värdelös

Du vet väl om att du är vääääärdelös..

Det är precis så det känns nu. Det är så jäkla jobbigt att få avslag från jobb nu så jag vill bara gräva ner mig.
FAAAAAAAAAAAAAAAN!

Känns som att det inte är nån mening att söka för jag får ändå ingenting, alla runt om mig får jobb åt höger och vänster och kan välja vilka dom vill ha men jag får fan inte ens 1.
Jag måste ju vara totalt ointressant alltså.
Hur länge ska det hålla på såhär? När kommer mitt bra flyt?
Antagligen aldrig!
Jag vill också vara född p en räkmacka eller ett bananskal, men det verkar ju som att man inte kan välja.

Ajja det är väl bara att fortsätta söka allt möjligt jävla skit som finns att söka.
Det är väl bara att flytta antar jag.

Hejdå

BP

Sitter och spelar betapet nu på dagarna...

Har fastnat helt i det här nu igen, så om ni undrar vad jag gör för att fördriva mina lediga dagar med så hittar ni mig där.

Jag har precis spelat mot Robin och jag slog han med hästlängder hahaha;)


www.betapet.se
bli medlem och spela med mig:)

Over and out

>>

Min helg har varit riktigt bra faktiskt, med vissa undantag.

I fredags kom Linda hem så då blev det utgång, vi åkte hem till Sofia och förfestade sen skjutsade hennes kille in oss till stan. Vi kom väl in på olearys runt halv 12 eller ngt så då blev det nån drink och sen träffade jag Nicke så vi snackade hur mycket som helst, han gör ju lumpen nu så vi hade ganska mycket att ta igen. Han snackade med hans pappa också om jag kan börja köra en liten postlastbil åt dom så jag ska skicka in en ansökan så får vi se hur det går:). efter krogen drog vi vidare till kebab city och käkade, åt knappt hälften innan jag var less sen så åkte jag hem och la mig, var så sjukt trött så jag kollade på ett baywatch avsnitt sen somna jag... ahhaha inte mycket till efterfest det.

I lördags skjutsade jag upp Emma, Karin och 2 till tjejer till Krokom/hissmofors där dom skulle på fest. Jag hade lovat att komma och hämta tjejerna på natten också...

Kl 1 ringde Jim och pratade en massa, han var på fest så han var glad som tusan. Så fick jag prata med Pontus som tyckte att jag skulle komma ner och festa med dom snart... Han blev lite besviken när jag sa att Jim och jag bestämt att jag ska komma ner när han har flyttat ur lägenheten så det bara är Jim och jag där ahhahaha:P..Men jag lovar att det blir fest då ändå som du kan komma på Pontus;) ahhah..

Kl 5 ringde Jim mig igen och klagade på att jag inte ringt när jag åkte och hämtade tjejerna som jag lovat.. Men jag hade ju inte hämtat dom än, så jag vart tvungen att ringa Emma och höra vad planen var... men hon hade dragit på efterfest och låg och "vilade" hemma hos Henke;) ahhah. Jim hade förövrigt klättrat över ett staket(?fråga mig inte varför) och gjort illa låret så han trodde att han hade en muskelbristing... hahah stackarn.

Så istället för att åka upp och hämta henne åkte jag på söndagen istället runt 12 tiden.. HAHHAHA fy fan av sliten tjejn var, ska snart lägga upp en bild på bdb på det:P.

Sen skyndade jag hem eftersom jag skulle köra ner min bil till kent-bildoktorn... Men när jag skulle starta bilen var den stendöd så jag blev bogserad istället.. FANSHELVETESJÄVLA SKIT va less jag är på bilen. Menmen hoppas att Kent kan fixa den. Såg ju vad feler var nu iaf... eller ja ett av felen iaf.

Oj va långt det här inlägget blev... nån kanske orkar läsa iaf.

over and out


weeeeehooo

Linda kommer hem från Sthlm i morgon:) det ska bli så skönt att få träffa henne igen. Vi ahr bestämt utgång i morgon eftersom Harrry´s har nyöppning igen:D ÖL,öl,öl:)

Vad med Zandra på stan idag och käkade lunch eftersom när jag kom till skolan var dörren låst och inte en käft var där, det är itne första gången det här händer nu och jag börjar bli lite less:S

Beställde andra boxen av Baywatch igår så jag får den imorgon, bra att ha i helgen när det bli bakisdag.
Martin beställde även sex and the city filmen till mig så jag får den när den släpps 22 oktober:) Jag längtar som fasen.

Om nån kan komma på en bra present till Martin så blir jag glad, han är så jäkal svår att köpa till för det enda han säger att han vill ha är pengar men det känns itne så kul att typ lägga 200 spänn i ett kuvert heller. Så jag vill gärna ha tips:)


over and out

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för med är MIN födelsedag, HURRA,HURRA,HURRA!!!

Mamma kom in och sjöng högt som fasen kl 7. Jag höll på att dö på fläcken, hon kom med fika och paket haha. Sötmamma.

Efter jag ahde öppnat paketen, druckit upp mitt te och ätit upp mackan somnade jag om... 5 min tills Dennis kom och viskade; gabbiiiiiis, grattiiis och kröp upp i sängen  med sitt paket. Sen somnade vi bredvid varandra tills mamma kom och hämta Dennis som skulle iväg på skolan ahhah.

Per frågade om jag fortfarande var intresserad av lägenhet här i stan, för isf hade han en kompis som jag kunde få hyra av. Men eftersom jag kommit överens med mig själv att det inte blir nån lägenhet innan jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv just nu så tackade jag nej. Men det var ju snällt att han frågade.

Nu ska jag våga håret sen åka på stan:)

Pusspuss

Avundsjuk

Sitter och läser en gammal kompis blogg, Kinas blogg. Hon har gjort precis det jag vill göra, hon och 2 tjejkompisar jobbade hela somamren och sparade pengarna tills nu för en månad sen när dom packade ryggsäckarna och satte sig på ett tåg.

De hade bestämt sig för att se Europa, och det har dom verkligen gjort. Dom såg möjligheterna i våran världsdel. Från sverige till tyskland, prag, england, holland, kroatien, frankrike, ja flera ställen som jag inte minna just nu.

Om man läser om deras resa känner man bara hur man sitter här hemma och ruttnar bort med världens tråkigaste kompisar som inte vill ett skit. (inge illa menat, men ibland känns det som att alla andra gör saker medans vi sitter fast) Jag vill verkligen ut och upptäcka saker, se saker och få uppleva lite annat än vad man är van vid. Jag vill ha ett äventyr, träffa roliga människor, andra levesätt och famför allt lära mig av allt. Jag kan tänka mig att man växer fruktansvärt mycket av en sån resa, att måsta fixa allt själv. Man måste klara sig och man kommer att ha jäkligt roligt under tiden.

Så om nån känner likadant som mig så är jag på. Jag vill göra ngt, jag vill uppleva ngt annat för ovanlighetensskull.

Läs Kinas blogg www.kkina.blogg.se

Over and out

duck,duck and run

Idag var vi en sväng på stan.
Jag kommer och går med bestämda steg på gågatan då en duva tänker flyga rätt in i mig, jag som tycker att duvorna är skitäckliga störtdyker rätt ner i baken.. hahah ingen fattade vad som ahde hänt förutom Dennis som också såg duvan, där står jagpå huvudet och gapskrattar med tanke på hur det skulel se ut.. Mamma och Mats som bara såg min dykning vek sig av skratt. Sen börstade jag av mig och gick vidare haha.


Måste gratta morfar som skulle ha fyllt 88 år i år om han fortfarande varit i livet.
Grattar min faster Maine i förskott också, hon skulle ha fyllt år i morgon.

Många grattiskramar till er:)

Over and out

Helg

Idag är det fredag och fredag= helg. Jag kan ju inte klaga på att jag ahr få dagar nuförtiden iaf för jag har fler lediga än upptagna.

På måndag fyller jag år och jag försökte få med nån ut men det verkar som att alla mina kompisar är helt panka och ska inte ut i helgen. Emma kunde sympatifesta med mig men vi behövde en hemmafest eftersom hon inte hade råd med krogen.. och nån hemmafest som kändes inbjudande hittade vi inte.
Så istället snacka jag med dom som har pengar, dvs familjen:P. Jag sa att dom fick välja mellan gocart och bowling och eftersom mamma inte riktigt kände sig manad att köra gocart så fick det bli bowling. Ringde och bokade bana till 21 så nu ska jag spela skiten ur dom. Tänkte även inta baren där så får vi se hur det går med bowlingen ahha.

I morgon vette tusan vad det blir alltså, stan på dagen iaf sen kanske jag ska skjutsa Magnus och Erik till badet där Eriks korpenlag skulle ha fest på kvällen(dom hyrde stället). Sen har jag inge planer, hoppas att Zandra stannade hemma ihelgen istället för att åka till Mörsil med killen. Då ska jag dit och gästa henne.

På söndag kommer det lite folk och äter tårta:)

Over and out

Imorgon!!!!

Håll alla tummar för mig i morgon, imorgon kommer bli en bra dag.

Nu ska jag lägag mig så jag får min sömn... Per sa en gång till mig att om man kliver upp tidigt på morgonen och sovit för lite blir man ful ahahhah. Hoppas inte. Men det kan vara bra med sömn inatt.

Over and out

Less

Fan va less jag är på min bil, det är kanske(som dom flesta kunant räkna ut redan) mitt sämsta köp hittills. När jag åkte till skolan i fredags började laddningslampan att lysa, jag stannade bilen och ringde till Pappa som sa till mig att kika på lite grejer och det såg ju bra ut och när jag startade den var allt helt okej igen. Nu händer samma sak igen emn när jag är inne i stan så jag svänger in på Lidl parkeringen med pappa på andra sidan luren, går ut öppnar huven och kollar och allt ser ut som det ska, den höll på att dö i rondellen innan Lidl också. Fan jag ahtar att vara nervös så fort jag sätter mig i bilen alltså. Det är hemskt.

Ska åka ner med bilen till Kent i gällö nu nån dag så ska han få kolla för det kan fanimej inte vara generatorn det är fel på eftersom den är splitterny.

Den här dagen började så bra men det här drog ner den så sjukt mycket. FAN! Jag kommer aldrig mer att kunna lite på bilen och det känns hemskt.

Jag tror jag måste sälja den.

Allrakäraste syster

Zandra ringde mig nu för ett tag sen och vi snackade i 2,5 timma om allt. Så kom vi in på Astrid Lindgren filmer och jag började som vanligt babbla om den här filmen jag såg när jag avr liten om en tjej som kryper ner i ett hål vid en rosenbuske och träffar en tjej där nere som hon kallas sin syster. Systern heter Ylva-Li och hon säger att när rosenbusken har vissnat är hon död..

Alla jag berättat det för säger att det måste vara Alice i underlandet men jag ahr alltid varit hundra på att det inte varit det.

Nu satt jag och kollade igenom på internet och jag hittade filmen jag menar!!! Allrakäraste syster heter den. Den är så fin!!!

http://www.youtube.com/watch?v=J0CeL3JTFzI&feature=related

Sen fortsatte vi prata och jag sa att jag tyckte att Bröderna Lejonhjärta var så fin.. men Zandra tyckte att det var lite bögigt hahaha, hon drog nån teori sen släppte vi ämnet.

Skulle bara tala om att jag äntligen hittat Allrakäraste syster efter flera års sökande.

Om nån vet vart jag kan få tag på filmen så får ni gärna berätta för mig:)


Over and out


>>

Igår när jag fick samtalet höll jag på att smälla av. Det var inte sant att det hänt en till sak i Ullånger nu under så kort tid som sätter några killars liv på spel.

Johan ringde och lät jäkligt uppriven igår kväll och ville prata, Kricke, Börnan och Johan(lundkvist) hade varit med om en bilolycka, Börnan var medvetslös. Man tänker att det värsta har hänt eftersom det värsta alltid händer, det är sjukt att man blivit så van samtidigt som det kommer som on chock varje gång.
Johan och jag pratade bra länge innan han beslutade sig för att försöka sova så han kunde jobba i morgon.

Jim ringde mig och höll mig sällskap när jag inte kunde sova, vi pratade hela natten och jag vaknade nu av ett sms av Johan som visste hur allting låg till med killarna.

Man vet ju aldrig men man tror att det är lugnt, men vad som helst kan ju hända, det här skrämmer mig sjukt mycket.
Nu är det bara att hoppas på det bästa!

Måndag

Idag åkte jag ner på stan och provade en jacka som jag vill ha, den var för liten över brösten så jag har beställt en storlek större nu eftersom det inte fanns i butiken. Jag kommer att få den i början på Oktober:), jag längtar så.

Jag pratade med Niklas igår som snart ska flytta tillbaka till ullånger. Han tyckte att jag skulel söka jobb där och flytta in med honom:) Ibland är han för gullig min bror, men jag vet att vi skulle gå varandra på nerverna efter ett tag.
Bjöd även honom att äta tårta den 21 men han visste inte om han skulle komma även om han var sugen, han längtar hit lite:).

Jag och mamma tog en tur runt sjön nyss, fasen av kallt det börjar bli nu. Jag tog vantar och dunvästen utanpå tjocktröjan men var lite halvfrusen tills jag hade fått upp tempot.

Nu ska jag återgå till tvn och 2 and ½  men:)

Over and out

>>

I fredags var jag på midda hos Zandra, vi hade verkligen hur trevligt som helst och vi alla blev fulla och glada. Men jäklar vad det tog på kroppen, när jag kom hem låg jag och pratade med Jim till kl 5 haha. Jag vaknade inte förrän 14 på lördagen och var sliten resten av dagen. Jag satt bara framför tvn hela dagen/kvällen. Skjutsade Magnus vid kl 19 till Erik också för dom skulle ut.

Vid 02 tiden ringde Erik och undrade om jag kunde hämta han och Magnus.. efter ett tags övertalande klev jag upp och drog på mig kläder och åkte mot stan. När vi åkte över Frösöbron påväg mot magnus så halvsov han och mumlade; Det här uppskattar jag... att du kom och hämta mig alltså.
Påväg mot Erik så drog han den klassiska; jag ska aldrig med dricka i hela mitt liv, jag avr itne ens sugen på att dricka och nu är hela min söndag förstörd.
Så bjöd jag in honom att äta tårta hos mig söndag den 21... så han skulle komma på kvällen för på dan var han nog bakis eftersom hans jobb hade hyrt Storsjöbadet och Magnus skulle emd så det lär ju bli storfylla;)

Igår söndag åkte jag på Jula och köpte en kupévärmare... ja så spännande var min söndag..

Over and out

Middag

Har precis kommit hem från skolan. Ska ta på mig kläder och knata ett varv runt sjön nu så jag hinner fixa mig till middagen:)

Ska bli mysigt som tusan tror jag.


Den här veckan har verkligen blåst bort, fattar inte att det är fredag redan.

Over and out

Rätt i ansiktet

Så jäkla rätt åt dig att du mår skit nu.. Hoppas att du förstår vad du förstört din jäkla idiot.
Ingen borde tycka synd om dig, du har gjort fel och du får stå ditt kast.


In youre face!

>>

Jag är trött heela tiden nu. Jag lägger mig vid 12 vaknar 12 timmar senare, kliver upp, gör ngn nytta..
Sen vid 16 går jag och lägger mig igen och sover ngn timma, men är ändå så trött så jag itne vet vart jag ska he mig. Mina dagar ser ut så nu, sova, promenera, plugga, sova och sova.

Jag brukar inte vara såhär, jag menar jag jobabr inte, jag pluggar 3 dagar i veckan och då är det två 3 timmars pass och ett 2 timmars. Känns inte som att allt är som det ska vara just nu.

Mamma ringer och väcker mig från jobebt varje dag för annars kan jag sova tills hon kommer hem.. Känns att vintern är påväg och då går jag ner på lågvarv som vanligt. Jag är ingen rolig person på vintern, vill ingenting utom att försvinna på vintern. Och det är itne det att jag ogillar vintern för det gör jag inte men jag blir en helt annan människa som är orklös.

Blev bjuden på middag i morgon av Zandra och Ola, Robban skulle visst också komma dit.. Det kommer blir jäkligt trevligt tror jag:).  Nu ska jag inta sängen.

Över och ut, Kom

Idol

Jag, mamam  och Mats satt och kikade på Idol ikväll.
Alla var pinsamt dåliga sen kom Anna Bergendahl in och sjöng hur fint som helst, fick gåshud och som den känslomänniska man är grinade jag när hon grinade. Sitetr och lyssnar på klipper nonstop nu.

Hur kan den där rösten komma ur den lilla tjejen?

Jag håller stenhårt på henne nu. 16 år och min nya idol:P haha

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603666

Dirketlänk för er som inte sett/hört henne.

Helt fantastiskt:)

Over and out

Inatt

Inatt vaknade jag av telefonen ringde, det var Jims arbetstelefon och det kände jag igen på nummter så jag svara helt yrvaken; Aaaaaaaah va vill du??

I vanliga fall ha an sagt oj väckte jag dig, men fortsätt sov så hörs vi i morgon... eller ngt i den stilen.

Men nu var det itne Jim som ringde, nu var det Sören, snubben som Jim byter lastbil med i Hallstahammar. Han sa ngt om att jag skulle ringa Jim på hans telefon.

Så jag vakande ju snabbare än ögat och ringde Jim i tron om att ngt hade hänt. Men när jag ringer så sitter han på macken och snackar med Leif och det har itne alls hänt ngt. Så vad Sören fick för sig sådär 2 på natten har jag ingen aning om. Han trodde att jag hade ringt upp vilket jag inte hade;) ahhaha.


ajja
Over and out

>>

Igår skulle Mats på after work så jag skjutsade ner han och Anders till bowlingen där dom mötte upp resten av folket. Dom skulle käka, bowla, dricka öl osv.

Vid 1 tiden ringde Mats och då vill han och Anders ha hämtning från G3, yr som jag var trodde jag att jag hade mats telefon och fattade ingenting eftersom jag verkligen låg i en tung sömn. Men jag klev upp drog på mig kläderna och satt mig bakom ratten.

Jag undrar var som egentligen är farligast, att köra när man är dötrött eller att köra efter nån öl? Jag tror ju att man ligger i farozonen på båda alternativen. Men egentligen?

Klippte mig igår, så nu är mitt hår inte alls lika långt som förut, klippte mig innan sommaren också och då tog hon bort över 1dm och det gjorde hon nu också. Men det är FÖRSTA(!!!) gången i mitt liv jag blir nöjd när jag varit hos frisören. Hur skönt som helst.

Idag sak jag på stan med Matilda och sen träffa Emma tror jag.

Over and out.

Pepp,pepp,pepp

Nu ska jag ut och gå en runda runt sjön sen börja fixa så jag kan åka till Härnösand. Är peppad som tusan inför utgången ikväll, hoppas på att dom andra är lika pepp som JAG!:D

Ikväll kör vi!
Over and out

Skola

Idag har det varit skoldag från kl 13-16, det gick super bra och jag har börjat plugga med Lisa och Lisa.
Gick en varv runt sjön precis när jag vaknade så nu har man detgjort för idag också:) Det känns verkligen skönt.

Nu håller jag på att laga mat kycklig m couscous och broccoli:) Gott som tusan.

Håller på att ska tvätta lite inför helgen också, ska försöka matcha in Carro kl 15 när hon slutar skolan så jag åker vid 12 och ska hinna gå runt sjön innan så det är lika bra att jag fixar allt ikväll.

Ett jobb från Åre ringde mig idag också och tyvärr fick jag nej hos dom:( Så det var lite tråkigt men det är väl bara att hoppas på de andra ställena nudå:)

Over and out

finne

Jag inser att jag har pratat för mycket med min halvfinne Jim nu på sista tiden för nu har jag fått flera finnar som inte är nådiga heller... jag som aldrig brukar ha det? vad har hänt. Jag som inte har ätit nå sötsaker på minst 2 veckor nu så jag kan bara skylla på Jim. hahahah

Men vad gör man mot finnarna då?, jag har ju ingen aning.
Men jag börjar misstänka mitt I.D smink, det som sägs ska vara så bra kanske inte är bra för mig?






>

Jag trostade min förkylning och jag trotsade regnvädret nyss så jag slet på mig regnstället och en keps och gick ett varv runt sjön. Det var så skönt så jag undrar varför det ska vara så svårt att ta sig i kragen och gå ut och gå några gånger i veckan?

Nu sitter jag och knaprar i mig en morot och ska snart inta duschen:)

Over and out for now

>

Är fortfarande förkyld så idag stannar jag hemma från skolan, vi kan ju säga att det är för dom andras skull. Jag orkar inte idag, men jag känner mig kluven för det känns lite dumt att inte åka dit också.

Ska iaf ut och gå runt sjön idag för nu är jag less på det här.. Måste komma iform inför beach 09 och det är ju nu det måste börjas så det händer ngt. Men jag är så jävla lat och det hatar jag med mig själv!

Sökte en massa jobb igår iaf så jag hoppas att det blir en vinter i Åre i år:), skulle vara så jäkla grymt. Är sugen som fasen på det så nu är det ju bara att vänta och se vad som händer.

Over and out


Mustasch

Idag satt jag mig och kollade låtar på youtube, och jag kan inte sluta lyssna på mustasch -double natur och black city...
Kärlek på direkten.(svårt för vissa att tro, men det är min musik)

Jag har varit på stan idag och shoppat, blev en tröja, ett par jeans och svarta pärlörhängen eftersom mina gått sönder. fick allt för under 700 kr:) Nöjd Gabbis.

Sen åkte jag och köpte inflyttningspresent till Carro.. jagb är supernöjd och önskar mig samma sak när jag fyller år. Och killen i kassan var snygg (och det är sällsynt i den här stan) trevlig som fasen var han så jag avrt tvungen att flirta lite. Carro kommentera att hon tykte jag skulle ha gett mitt nr till honom istället för max-killen som såg ut som skit, och det hade hon ju iofs rätt i.. Per hette han:P.

Iaf så kom jag på att jag fyller år snart, nämligen 22/9 och jag hade helt glömt bort att det var så nära så nu har jag önskat mig SATC-boxen av mammsen så jag hoppas att jag får den.

Nu ska jag hälla i mig min Well´s vitamin defence så jag är pigg till helgen:)

Over and out.

Here I come

Nu har jag saknar min lillasyster alldeles för länge och mycket så idag bestämde jag mig för att jag ska åka ner till henne nu i helgen.
Jag längtar så jäkla mycket, efter att ha varit uppe i varandra 24/7 i nästan 3 månader är det svårt att vänja sig av med det. Jag behöver min Carro att prata med... Och skratta med, för det är det vi är bäst på... att ha jäklgit roligt alltså.


Så Härnösand here i come.

Over and out


Måndag 1

Igår var vi på middag, Mats pappa fyller år den 3dje. Under middagen så tyckte Magnus att  jag kunde komma och städa hans lgh för att få 500 kr för det..'

Det var taget!

KOmmer till lägenheten och det ser hemskt ut, jag ville dö.
3.5 timma senare var jag klar... Det var äckligt vill jag lova, han har inte diskat på flera veckor så tallrikarna hade möglat ihop. Men han ahr ju tur som har världens bästa syster:)

Det blev iaf hur fint som helst så nu hoppas jag att han håller bättre ordning.


Over and out

RSS 2.0