^^

Hej hopp!

Idag blev jag väckt av min sjuka mamma med frukost på säng:).. en smoothie och macka. Man kan inte sluta älska den människan!!!
Eftersom hon är sjuk så borde det ju egentligen vara jag som ska passa upp henne! Men jag fixade lunchen så hon var glad ändå.

I helgen fyller Älskade Linda 20 år och hon ska väl ta sin systembolaget-oskuld samtidigt tror jag:P. Vi planerar iaf go-cart och laserhallen men jag vet inte hur planerna ser ut just nu? På kvällen blir det iaf middag oich bastu och en massa öl för min del;).. jäääjj!! Det kommer att bli grymt!

Jag är en frusen tjej nu för tiden, sover med mitt vanliga täcke och ett duntäcke uppepå nu för att det är så kallt:S.. inatt har det varit över 20 minus ute så det är väl inte så konstigt. Funderar på att dra med mig sängkläderna och lägga mig på golvet i badrummet där vi har golvvärmen:P.. sweeete!!

Har pratar lite med Zara idag också och hon har varit med om en liten obehaglig sak där borta i Malaysia nu..Knivhot och rånförsök.. som tur var är Zara en hejjare på att springa i högklackat så det gick bra. Men otäckt i vilket fall som helst!.

Nu ska jag sätta mig i soffan med Mamsen..

Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0