Solsolsol

Solen skiner och Gäbbis bestämmer sig för att dra på sig shorts och linne för att inta solstolen på altanen:) Skönt som fasen och det stekte hur gött som helst.. Tills solen gick i moln och jag envist sitter kvar huttrandes och känner hur halsontan kommer... jag kilade därför inte efter en filt, men efter 10 minuter gav jag upp. NU sitter jag här med mjukisbyxorna, tjocktröja och strumpor och NU skiner solen som aldrig förr ute. Men nu tänker jag inte gå ut, för nu har väderguden gjort mig sur...

Nu ringde min underbara lillebror som precis slutat skolan och frågade om vi kunde hitta på ngt tillsammans eftersom det var så länge sen sist.. Så nu ska vi montera ihop studsmattan även fast mamsen sagt till honom att han måste vänta tills det har torkat upp lite i gräsmattan, men det är tråkigt att vänta så vi trotsar henne nu igen.

Jag hade ju en nyhet att berätta också, höll helt på att glömma det. Jag har ju fått jobb igen... Så jag börjar jobba till veckan tror jag. Så nu är det bara att ta vara på den ledighet man har kvar haha.. Men det ska bli så JÄVLA skönt att börja jobba igen och få lite rutin på livet.
Blir så jävla less på såna som Amelia Adamo(kommer aldrig köpa tidningen igen) som tycker att ddagens ungdom bara är lata och inte vill jobba osv. Men ge oss jobb för tusan så jobbar vi. Här har jag suttit i hur många månader som helst och inte fått ett enda jobb. Kalla mig inte för slö för jag har då fasen sökt 500 tusen jobb under tiden jag vart arbetslös..

Nej nu blir det studsmattan.

Over and out


less

Jag är så less på min bloggs utseende nu att jag nästan inte orkar gå in och skriva ngt här.

Jag är iaf i Ullånger nu, vaknade runt 6 tiden i morse då Carro klev upp och tände lampan och fixade sig inför skolan. Jag var så jäääkla trött så jag la kudden över huvudet och somnade om. tycker synd om Carro som måste kliva upp så tidigt, tur att hon har bilen. Jag vaknade iaf och hade hur ont i nacken som helst, men det är smällar man får ta:P

Jag håller på att kolla frisyrer nu för jag ska klippa lite nu igen, håret växer som ogräs. JAg funderar på om jag ska färga eller slinga håret lite också, men eftersom jag inte är 100 på det så får jag se. Jag blir ju så lätt onöjd, men det skulle vara skönt att fixa håret lite inför sommaren:)

Fy fan vilken awsome väder det vart i helgen:D. Blir så jäkla lycklig, sommaren är påväg nu. Vet dock inte hur det ser ut idag eftersom jag inte klivit upp ur sängen än haha.

Idag ska jag nog inte göra ngt speciellt, kanske blir en promenad.. har ju ingenting att göra fram till 15 då Carran kommer hem.

Over and out

Ny metod

Nu på måndag så har jag ett nytt träningsschema att följa:).. ska bli så skönt..eller träning och träning..

Känns iaf jäkligt skönt och variation är ju bra tycker jag!.

Nu blir det iaf mer tv:)

Over and out


Usch va dålig update

det är på det här stället:P.. 3 veckor sen nu..

Ja allt är sig likt iaf, inget jobb, inga pengar. Livet leker...eller?!!


Over and out

RSS 2.0