>> oh baby come home..

Hejhej hallå..

Ont i magen för fjärde dagen i rad nu:/.. inte så jäkla kul men hoppas att det håller på att ge med sig nu.

Har iaf varit och fikat med Ida idag, hon väckte mig efter att hon var färdig med lite grejer på stan så då klev jag upp, duschade och åkte ner och mötte upp henne och Angelica, satt och tjattrade en massa under fikat sen hjälpte jag henne att hitta dop pressent till hennes systerson Felix som ska döpas nu i helgen, vi gick runt och kikade lite kläder och jag hittade en skitsnygg klänning, men så kollar man på prislappen och den kostade 700 och det är det verkligen inte värt så lite som jag använder klänning så den gick bort:/..

Är så sugen på att ta en sista minuten resa nu så jag vet inte vart jag ska he mig.. Matilda hade hittat jättebilligt till brasilien;) lite lockande faktiskt. Måste bara få Decemberlönen:)

Har inte bestämt mig för utgången på Lördag än heller, känner mig inte så jäkla pepp faktiskt:/... glömde att köpa biljett idag också så om jag ska ut måste jag köpa i morgon.. Är i valet och kvalet

Kramsugen är jag också, men fick nyss sågra kramar skickade till mig så det var ju mysigt:)

Over and out

Måndag

Idag har jag sovit länge,länge..Vaknade av att jag fick sms av Christina om när vi skulle träffas för fika.

Åkte in till 3 tiden så vi satt och åt världens godaste sallad på Paus och snackade en amssa, vi hade hur mycket som helst att ta igen så det var så skönt att träffas.. Alltid lika roligt med henne.

Ska fika med ida på onsdag så jag hinner träffa henne innan hon drar till Umeå:) ska bli riktigt mysigt.

NU blir det film kväll hos Kristin så jag ska dra nu.

Over and out

>>

Hej hallå..

Idag kan jag inte påstå att jag gjort mycket.. blev väckt av att mobilen ringde i morse så jag pratade ett bra tag innan jag klev upp oich fixade lite frukost, hängde på facebook ett bra tag.. jag försöker fortfarande lära mig men känner att jag har mycket kvar att lära. Tog en dusch och så har jag bara traskat runt här hemma hela dagen.. efter middagen fick jag ont i magen och började frysa som fasen så jag kröp ner i sängen och kollade på 5an, det går hur mycket som helst bra varje söndag att titta på om man missat allt tidigare i veckan.. Nubörjar jag svettas istället, jag tror att jag har fått lite feber:(..

Drack första glöggen igår, Matilda kom förbi så vi kollade på tv och mös bara. Åkte en sväng med bilen också haha.. har inte så mycket för oss.

I morgon blir det fika med christina på stan:).. så mysigt, vi har ju massa att ta igen nu.

Over and out

Kan det få ett slut...

Varför kan vi itne bara bli klar med det jäkla badrummet? Blir galen av tt avrje dag bli väckt av en massa hantverkare som är här och springer och pratar högt som fasen i mobiltelefonen.

Men snart, snart är det färdigt och det ska bli så skönt. Duschen är invigd av mig och det var hur gött som helst att duscha där.. Handdukstorken är det som fattas där inne nu och att vi ska sätta en ventil ist för hålet i taket.

Klev upp vid 12 tiden idag men har varit vaken till och från sen 7 eftersom det låtit som att han skulle knacka in väggen till mitt rum.. men nu har han åkt iväg på lunch tror jag.

Idag ska jag inte göra ngt alls, var hos Matilda igår och pratade en jäkla massa och kollade lite på Baywatch, hon har lånat första säsongen av mig nu så hon har ngt att fördriva tiden med. Blir nog Idol ikväll, hade tänkt att haka på Linda ut men jag har lite dåligt med pengar nu såhär innan löning så det får bli en annan helg;)

Har tydligen fått en ny handläggare på AMS nu så hon rindge mig igår och snackade om lite jobb så jag ska försöka söka lite i Åre tills vidare, kan ju va jäkligt kul att jobba där lite när det är mycket folk och fart och fläkt där:D.
Men Linda och jag vill ju fortfarande åka till Norge efter jul och nyår så jag hoppas verkligen att det blir så också. Jag vill så mycket.

Jag saknar Christinas och mina samtal om allt mellan himmel och jord också, saknar Ida för hon är så jäkla tokig, och Sussanna har alltid ngt bra att säga om allt. Vi måste ta en fika tjejer innan Ida åker till Umeå!!

Over and out

Every rose has its thorn

Vaknade 12.05 idag, fattar itne vad det är men jag är helt slut.. sov över 12 timmar i natt och skulle kunna sova mera.
Bestämde mig iaf för att gå ett varv runt sjön idag, så nu kollade jag ut och det stormar men det är väl bara att trotsa ovädret och ta sig i kragen för det här funkar ju inte längre. Tror att det jag behöver är att röra på mig.

Fikade med Matilda och Kristin igår kväll på Paus, det var skönt att få snacka lite skit med dom. Jag tror det behövdes för fler än bara jag.  det ahr ju vekligen hänt lite sen sist. Och Kristin har jag inte räffat på år och dar känns det som. Men det får vi hoppas att det blir ändring på nu.

Nej nu ska jag ut:)

Over and out.


Myyys

Enligt mig står vi på tröskeln till den mysigaste tiden på året, julen!
Har skrivit önskelista idag haha och längtar redan som tusan, även fast julstämningen itne brukar infinna sig riktigt numera av någon tråkig anledning. Men sen mina mor och far föräldrar dog har det aldrig blivit sig likt och det är lite tråkigt.

Eftersom jag inte hade ngt att göra idag såg jag klart tredje säsongen av Baywatch och nu har jag precis kollat klart på Polar Expressen, den är så jäkla mysig och julig(det är en barnfilm jag vet).

Ska höra med Dennis vilken tid dom har sitt luciatåg i år och jag ska tvinga han att vara med så jag får gå och kolla:).

Jag, mamma, Mats och Dennis har förresten kommit på att när vi får hem nya bilen så ska vi åka till Oslo för att julhandla, inte för att det är ett dugg billigt utan mest för att det är mysit att åka bort en helg.

Har föresten premiärduschat i nya duschen:).. skitskönt var det.

men nu ska jag kila.

Over and out

Helgen som bortblåst

I Fredags jobbade jag dagskift direkt efter ett kvällskift så jag höll på att självdö när jag skulle upp på Fredagen.. Men det klarade man ju också.
Det ´var ju snorhalt och så började det snöa under dagen.. jag som skulle köra till Ullånger:(.. Ringde pappa i panik när jag var nånstans mellan Hammarstrand och Bispgården. Jag såg inte ett smacka för all jäkla dimma som var som en enda vit vägg,  låg och körde 50.. vägen svängde så det var ju bara att svänga med... Stannade en snabbis i Bispgården och vilade innan jag fortsatte  i dimman till Kramfors. Var dimma största delarna av vägen vilket inte var speciellt kul. Men fram kom jag ju så vi fixade på lite, tog hem Johan från Kramfors på vägen till Ullånger sen blev det tack och godnatt.. Pratade lite med Jim i telefonen också, när Carro utbrister; "Linda, liddelitt, liddelitt"
Jim och jag skrattar och Carro sätter sig upp och tänder lampan och säger; "Alltså, va fan är det här?"
Jag sa åt henne att släcka och lägga sig då hon säger högt och bestämt.."Aaa men det är inte så jävla lätt!" och somnar sen på en gång.. Hon är så roligt.

Dagen efter var det dop, det var jättefint och Julia fick så fina saker och var jätteduktig under hela dopet:)
Efter vi städat och fixat allt åkte jag och Carro hem och packade lite för att bege oss till fredrik där Sofi var, så beställde vi Pizza och jag drack öl... det var efterlängtat och gott:)
Sen gick vi till Niklas och fortsatte där innan vi åkte till Härnösand där det blev krogen:)
Jag hade kulkul:).. Vi kom väl hem runt 3 då jag åt lite nattmat sen smsade jag tills jag somnade mellan varje sms då la jag av ahha, illa..

Carro tänder lampan och trycker på mobilen och halvskriker; "Faaan"
jag; "ja men vad är det nudå?"
carro;"Ja, men klockan är ju efter 12!!!"
jag;" Ja det är den? vad är det med det?"
carro;"Ja, men jag får ju inte somna efter 12!!"
jag;"Varför inte då?"
carro; " Ja, men doktorn har ju sagt det"

Sen somnar hon hahha.. Alltid en upplevelse att sova med henne.

Igår så skulle jag åka hem, men vi gick och köpte mosbricka med räksallad först eftersom jag var så jäkla sugen på det:)
Sen frågade jag ju så snällt om inte Markus hade lust att köra upp mig och min bil till Ösd eftersom det var så mycket snö osv.. och det kunde han:) Det var snällt.

Det har varit en bra helg det här:).


Over and out


Just shoot me

Risig, risigare, Gabbis!
Precis så känner jag mig nu. Kom hem halv 1 i natt, borstade tänderna och la mig... somnade inte förrän efter 2 och klev upp kl 8 så jag känner mig väl inte på topp direkt. Och det känns så sjukt jobbigt att jag ska köra till Ullånger efter jobbet, i mörkret, själv! Men det ska man väl också klara av.

Bilen är ju iaf varm nu när jag ska ut och sätta mig så jag är hyfsat nöjd!

Igår hände så mycket på jobbet, vi skrattade sönder totalt i fikarummet på sena rasten..
Sen när vi hämta upp Christinas kille och skulle släppa av dom höll jag på att skratta ihjäl mig.. skrattar fortfarande. Och skrattade hela vägen hem. Haha sjukt kul.

NU håller jag och försöker att packa lite, men det går väl inte sådär skitbra kan jag meddela, hittar som vanligt inte tillräckligt med strumpor och trosor.. Kom och hjälp mig leta nån?!

Lyssnar på Life is a highway, non stop nu ahah.. Vilken sucker man blivit.

Over and out.

>>

Dålig jag vart på att skriva nu, men när man sitter vid en dator från 16-24 så är inte datorn det man längtar efter när man kommer hem direkt.
Och speciellt inte nu när jag har fått tredje säsongen av baywatch:)

I morgon åker jag iaf till Ullånger. Så ska packa lite inatt när jag kommer hem hade jag tänkt..

Nu ska jag packa ner matdosan och grejerna och plocka upp Ida och Christina påväg till jobbet:)

Over and out.

Sick

Eftersom jag fortfarande itne vet hur man laddar upp filmer på bloggen(lite efter i know) så länkar jag ist..

http://www.liveleak.com/view?i=86e_1225055845

Så jävla SJUUUUKT!! jag blev fan illamående, och livrädd.

Ja vad tycker ni?

Själv tror jag att ungen kommer hamna på akuten när som helst.

Over and out.

Dumtdumt..

Vet inte varför jag gör det, men jag gör det hela tiden.. Det är som att andas... man bara gör det utan att tänka på det.
Kanske gör jag det bara för att plåga mig själv?, det måste ju vara så, för jag vet ju så mycket bättre. Vad jag förtjänar, men varför ska det vara så svårt att sluta då?

Men hoppet är ju det sista som lämnar oss, som bekant... Ellerhur?

Over and out.

Kvällsjobb

Det är för mig fortfarande ett mysterium varför jag är vaken. Jag jobbade kväll igår, satt vid datorn och höll på att somna medans jag rättade deklarationerna.. Men det gick bra. Kom hem, la mig och sen ringde Jim så vi pratade till 2, så avrför jag är uppe nu och har varit uppe sen 8 är det ingen som har ngt bra svar på.
Ganska skönt att få börja med kvällskiftet nu tycker jag, kan gå runt här och slappa hela dagen tills det är dags för jobb.

Jag vet ju iofs varför jag vaknade, och det är såhär att vi har en elektriker här, nu igen, som fixar i badrummet och han pratade högt som fasen i telefonen om nån bomb och att hela stan var avstängd, hur mycket poliser som helst osv. Och eftersom jag är så jäkla nyfiken vaknade jag till på ett kick och ringde mamma för att ta reda på avd som hänt.

kl 6 i morse hittade personalen på Lidl en låda utanför Lidl som det stog bomb på, och dom kallade på polisen och det har blivit ett jäkla pådrag, dom håller just nu på att flyga upp en bombgrupp från Sthlm som ska kolla och fixa, så stan kommer att hållas stängt några timmar framöver.

Ska gå och ta mig ngt att äta nu sen ska jag nog lägga mig igen så jag orkar med jobbet ikväll. Även fasst man sitter vid en dator i 8 timmar så blir man jäkligt slut. Man är så konsentrerad och ingenting får bli fel. hade så ont i huvudet och var illamående igår när jag kom hem..

Over and out.

>>

Idag jobbar jag kväll, 16-24.. det ska bli skönt att göra lite annat faktiskt, men ska ju sitta vid datorn i 8 timmar idag så det känns lite drygt men det kanske är skönt det med. Jobbar kväll hela veckan och jag känner ju att jag inte har hunnit ställa om sen förra veckan då jag klev upp 6 varje morgon men det ska väl inte vara några större problem:)

Nu ska iaf Linda flytta hem, blandade känslor för henne att komma tillbaka. Men nu ska vi satsa på Norge, skulle ju vara så jäkla roligt att dra iväg. Så nu kör vi Linda:). Saknar dig och vill ha hem dig gumman.

Kollade ut idag och det är vinter men snön har försvunnit lite:( Inte så kul. Vill att det ska komma en halvmeter nu. Det är ju så jäkal mysigt!.

Ska duscha och fixa nu så ska jag höra med Christina hur vi tar oss till jobbet idag.. Har ju världens bästa mamma så hon åker och lämnar sin bil på jobbet ikväll så jag kan köra hem själv inatt istället för att väcka upp nån som ska komma och hämta oss.

Over and out.

Dag Sju

Idag har jag duschat och till och med klätt på mig... were making some progresssss here.. Men ahr fortfarande inte stuckit tån utanför huset sen i lördags morse kl 2 på natten när jag drog hem från krogen. Det börjar väl kanske bli dags men jag känner inget tvång, det är så jäkla skönt att bara strosa runt i mysbyxor och en tröja idag.. Men ingenting slår gårdagen, jag tycker att det är grymt skönt att inte klä på sig på hela dagen så jag gjorde inte det eftersom jag inte hade planerat ngt och hade inga planer på att planera ngt heller.

Sitter ju och zappar mellan tv4 film, alla tv1000 kanalerna och Hallmark, men tvn verkar inte vilja vara samspelt med mig idag heller occh bjuder bara på en massa skit.

Nu ska jag fortsätta med mitt latande eftersom det är helg och jag är ledig:)


Over and out.

Illa

Jag skäms, för jag är en dålig syster.

Under dom 19 år jag levt har jag inte glömt bort ngn av mina syskons födelsedagar.. Jag har alltid varit den som påmint´om alla födelsedagar.. Men i år tabbade jag mig. Jag glömde bort min egen Storebrors födelsedag. Niklas fyllde 22 den 31/10 och jag ringde inte förrän igår och grattade i efterskott. Och han svarade; haha jaaa Gabbis du var den sista jag kunde tänka mig glöma bort det, jag trodde faktiskt inte det..

Men även den bästa kan ju misslyckas. Ska ju snart åka ner på dopet och då ska jag fira min älskade bror:)

Igår var det ju bakisdag igen.. och jag klädde faktiskt inte på mig på hela dagen haha. Gick runt i tjocktröja och trosor och tänkte hela dagen på att gå och duscha och klä på mig men när klockan blev 17, sen 20, sen 21,30 kände jag att det inte var nån idé haha. Vilken rishög man är..

Nu spelar jag guitar hero med lillebror så jag ska fortsätta med det nu..

Haha när jag åkte hem från krogen så såg jag Ida stå med en polisbil, så berättade hon igår att hon fått skjuts av dom hem, jättesnälla var dom ahah:P Sköning.

Over and out

Bakisdag

Ett test för dig som har tråkigt:
80 frågor om dig:

1. Fullständigt namn? - Gabriella Ida Maria Nylén
2. Exakt ålder? 19 och lite till
3. Vart bor du? - Östersund
4. Bor tillsammans med? - Mamma, Mats, Dennis och Martin
5. Husdjur? - Inga
6. Färg på ditt hus? - Rött med vita knutar
7. När är du född? - 1989-09-22
8. Klass? - Jobbar
9. Vilket år tar du studenten? - Tog studenten i år, 2008
10. Något jobb? - Ja
11. När gick du upp i morse? - Första gången vid 4 sen klev jag upp 10
12. När ska du sova ikväll? - Hoppas det blir tidigt, känner mig så sliten
13. Duschat idag? -  Nej men ska snart
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - ......
16. Vad har du ätit idag? - Nudlar haha
17.
Dagens klädsel? -  Trosor och en tjocktröja... ska väl klä mig snart,
18.
Dagens smink? - Inget
19. Dagens sötnos? - Vet inte
20.
Dagens roligaste? - Dennis var skitförbannad för att nån stängt igen hans dörr, sen när han skulle öppna gick handtaget sönder så han inte kom ut haha.
21. Har du många vänner? - Ja
22. Hur många har du kysst? - Räknar inte.
23. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen
24. Vem pratade du med i telefon senast? - Jim, men jag sov väl mest hela tiden
25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Kan inte skriva, dete var för personligt..

FAVORIT :
26. Film? - Million dollar baby kanske
27. Låt? - Just nu är det, gonna be somebody - nickelback
28. Mat? - Potatis i alla former, men helst kokt.
29. Dryck? - Kaffe på jobbet
30. Färg? - röd, grå, svart, brun
31. Stad? - Vet inte riktigt.. har ju inte varit på så många ställen men jag vill åka till new york
32. Land? - Finns ju så många
33. Ämne i skolan? - Psykologilektionerna med Pecka var grymma.

SENASTE :
34.
Personen du tänkte på? - Hur ful Danne var i sin utklädnad igår ahha
35. Gången du spydde? - Ja sist jag avr hos Magda ahha usch
36. Gången du grät? - Nyss, kollade på världens snyftfilm på Hallmark
37. Pizzan du åt? - Hos pappa när jag var där sist.
38. Gången du var i Göteborg? - Det är några år sen nu.
39. Gången du var i Stockholm? -  Förra året kanske det var
40. Gången du var full? - Några timmar sen
41. Gången du var hög? -  Aldrig varit
42. Personen som såg dig gråta? - Mamma och Mats

ANTINGEN ELLER :
43.
Svart eller vitt? - Svart
44. Hund eller katt? - Hund
45. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda
46. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel
47. Hångla eller ha sex? - Båda:P
48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - ingen av dom
49. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad
50. Big Brother eller Paradise Hotel? - Big Brother
51. Har du svart hår eller blont? - Jag har brunt
52. Har du blåa ögon eller bruna? - Mest gröna med lite brunt i
53. Choklad eller lakrits? - 5050
54. Göteborg eller Stockholm? - Vet inte
55. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
56. Coca cola eller fanta? - Coca Cola
57. Pizza eller kebab? - 5050
58. Randigt eller prickigt? - Både och
59. Älska eller älskas? - Både och
60.
Leva eller dö? - Leva


ANTAL :
61.
Personer du älskar? - Kan inte räkna
62. Personer du hatar? -
63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Ingen aning..
64. Glassar du ätit på en dag? - Ingen aning, men det är säkert många
65. Gånger du ätit kött? - Mest varje dag
66. Gånger du haft minnesluckor? - Några gånger
67. Gånger du varit hög? - Ingen alls
68. Gånger ditt hjärta brustit? - Några gånger

VEM
69.
Ska du träffa imorgon? - Vet inte, familjen..
70.
Sjöng du senast för? - Haha ja det var väl för folket på förfesten igår.
71. Hade du senast en msn konversation med? - Linda
72. vill du kasta en sten i huvet på? ingen!
73.
Förtjänar att dö? - Ingen

VAD :
74.
Gör dig glad? - Mycket
75. Gör dig ledsen? - Mycket
76. Vill du helst göra nu? - Åka till USA med Linda
77. Vad vill du ha nu? - Pengar
78. Önskar du dig i julklapp? - Glasen från indiska, pengar, satc boxen, 3 säsongen av baywatch.. ja en massa..
79. Längtar du till? - Att fira nyår med Jim
80. Ångrar du i ditt liv? - Inte mycket faktiskt.. Det är slöseri med tid att ångra saker.


Utgången

Yes, Emma och Mattias kom och hämta mig så åkte vi mot Lena och andreas place där vi drack och snackade skit. Sen lämnade jag dom och mätte upp Nicke och hans killkompisar för att gå på "förfesten" på Larrys... Det sög och jag fick aldrig mina gratis drinkar som Robin lovat...(robin är han som håller i förfesten) Iaf så släppte dom in allt folk efetr ett tag och det blev roligare och roligare. Träffade Robin efter ett tag ocgh då hade han så dåligt samvete så han gick och skulle hämta en flaska skumpa.. men han tappade flaskan i golvet så där gick fem tusen spänn i sjön.. Killen ahr på tok för mycket pengar och jag fattar inte vad han håller på med, jag skulle aldrig lägga ut så mycket pengar på att festa. Han kom iaf tillbaka med 2 groggar, 2 tior... Det gick ju inte att dricka så det var bara att lämna.

Magnus som hade lovat att skjutsa hem mig, svarade inte när jag hörde av mig.. jäkla dummer. Så mammsen som är min trogne chaufför kom och hämtade mig istället. Hon är världens bästa:)

Nu ska jag lägga mig och prata med Jim ett tag sen sova.. Over and out.

RSS 2.0