Sommar i sverige

Min sommar hittills bestått av jobb och lata dagar i dåligt väder(eftersom jag lyckats haft turen att jojbba alla fina dagar). Jag har varit hem till Östersund 1 gång på snart 2 månader:(. Men snart blir det yran och jag har tagit ledigt så det blir party för hela slanten!. Det ska bli så skönt att få umgås med alla från östersund och folket härifrån samtidigt i min stad:D. Grymt är ordet!.

Jag hoppas också att min utlandsresa blir av och som det ser ut nu så blir det ingenting med kompisarna utan jag åker nog med våran familj och familjen Lindström om jag skulle kunna få tag i en flygbiljett och rum på deras hotell men just nu verkar det lönlöst. Annars blir det väl en sommar  i sverige igen:(

Jaja, nu ska jag iväg och göra ngn nytta.

Haaard workwork.

Danger For Strangers

Igår tankade jag hem ett album av Millencolin, ett mycket bra sådant!
Dom flesta låtarna var verkligen skitbra, måste bränna ut skivan och ha den i bilen för jag har blivit helt förälskad.
Albumet heter Machine 15 och jag rekomenderar att ni antingen springer till första bästa skivaffär och köper det eller laddar hem det nu på momangen.

Over and out

Torsdagstråkigt

10 första
Första bästa kompis: Zandra
Första bil: Golfen
Första kärlek: Jonas då kanske:P
Första husdjur: En hund som hette Tello
Första resa: Alla resor med husvagnen och våran eviga bila-genom-sverige-danmark-tyskland tripper:P
Första jobb: Elizabeths miljöstäd
Första köpta skiva: Mins inte:P
Första riktiga kärlek: Per
Första piercing: Öronen
Första konsert: yran eller gyllene tider:P

Nio senaste:
Senaste drycken: vatten
Senaste bilfärd: från cecars och hem:P..
Senaste filmen du såg: Halvsov till en beckfilm i natt.
Senaste ringda telefonsamtal: Fredrik
Senaste sötsaken: marabou choklad:P
Senaste spelade cd: Bränd som jag döpt till; Östersund
Senaste kramen: Märta:)
Senaste gången du grät: en vecka sen högst
Senaste måltiden: mat från cecars

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit arresterad: ja
Blivit kär vid första ögonkastet: kanske lite;)
Fastnat med blicken i någons urringning: Haha yesbox
Fått ditt hjärta krossat: Japp
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej aldrig
Haft ett one night stand: mjo
Busringt till någon: yesbox

Jobb och Barnvakt

I morse vaknade jag kl 7 av väckaren, klev upp på en gång och satt mig vid datorn för att läsa aftonbladet lite innan frukost. Klädde på mig å fil och flingor och for på jobbet. Det var jag och helene som jobbade idag och hon hade försovit sig så vi satt oss och åt en macka innan vi började med dagens och lite städning. Hela dagen på jobbet har flytit på riktigt bra och jag har varit på superbra humör hela dagen:) Skönt som fasen hardet varit. Jag slutate kl 16 och gjorde en matlåda som jag kunde äta hemma eftersom jag visste att jag inte skulle orka göra ngn mat hemma innan jag åkte till Sandra och Per för att vara barnvakt.

Mats ringde idag och sa att mrc hade hörst av sig om min mobil, det gick inte att göra ngt åt den så jag får en helt ny istället:)(Ja man klagar ju inte). Så det ska bli jäkligt skönt att få den, är itne så kul att ha lånad mobil.

Nu sitter jag här iaf, Stina somnade vid 7 halv 8 och Linus är fortfarande vaken. Men jag tror att han somnar snart för han är riktigt trött, men han vill inte sova ngt i natt säger han. Sötungen!

Nej nu ska jag gå tillbak aoch kolla på Djungelboken med honom.

Over and out
puss Gabriella


Östersund

Jag har tjatat så länge nu om hur mycket jag längtar hem till Östersund osv... NU sitter jag hemma i mitt rum på Fjällripevägen och det har aldrig känts mer rätt att vara hemma än nu.

Men inget gott utan ngt ont.. I torsdagskväll tänkte jag att det var lika bra att byta kolen i generatorn för att vara säker på att det laddade riktigt så att jag tog mig hem, sagt och gjort(av Patrik). Klev upp på Fredagmorgon kl 8, klädde på mig och åt frukost för att sen börja min resa hemmåt. Nör jag kommit till Grillom så började det spraka i högtalarna så jag stängde stereon eftersom jag tyckte att det verkade mystiskt eftersom laddningslampan inte hade lyst, jag tyckte också att bränslemätaren sjönk ovanligt mycket så jag tog upp telefonen stannade bilen och ringde pappa och provade att starta bilen igen....och det gick inte jävlaskit!. Som tur va hade jag stannat i medlut så pappa sa att jag först skulle gå ut(i spöregnet) och kolla så att fläktremmen satt kvar, vilket den gjorde. Då rullstartade jag bilen och stängde av fläktarna osvosv och började köra mot Sollefteå medans pappa ringde en kompis vars son jobbade på en verkstad i Sollefteå. När jag kom in i rondellen i Remsle börjar bilen hacka, andra rondellen hacka den ännu mer så jag ringde upp pappa igen och tredje rondellen jag skulle in i hoppade(ordagrant) bilen fram och den höll på att dö helt och pappa skrek att det bara var att köra och jag skrek tillbaka att det fan inte gick och precis då dog bilen så jag rullade in på statoil parkeringen och satt och svor eftersom det bara var 2-3km kvar till verkstaden.
Pappas ord som jag hatar när jag är arg: "ta det lugnt Gabbis, du sitter inte i sjön", "Det hade vart sämre om du var på sjön", "Sitt där och njut av tillvaron".. Ja behöver jag ens kommentera? vadå njuta?? finns det ngt att njuta av när man sitter i en bil som inte funkar?

Ajja till saken igen. Fick iaf byta kolen eftersom det gått av och sen byta generatorn eftersom det inte gick att göra så mycket åt den andra...

Nu ska jag kila ha det bra..
Over and out!

Hemma igen.

Carro och jag åkte till Magda i onsdags för att ta det lite lugnt och hjälpa henne med Julia och packning av saker från lägenheten till huset. Vi spelade monopol, åt godis, chips, hade myskväll och bara kollade på film:). Carro och jag fick sova i husvagnen eftersom det inte fins några andra sovplatser ännu i huset. Både jag och carro vägrade sova i överslafen så vi delade på en 105cm säng. Dra åt helvete va varmt det var i husvagnen på natten och morgonen när solen började komma fram. Bastu var bara förnamnet, men det var ungefär lika varmt på övervåningen i huset faktiskt. Vi bar upp tvn och dvdn i sovrummet och skulle kolla på film, 34 grader visade termometern och vi hade ac:n och fönstret öppet för att överhuvudtaget kunna vistas där inne. Hann även med en snabbvisit hos Jim:).  Nu sitter jag nere i källaren hemma på ringvägen och här är det betydligt mycket kallare:) så skönt!

Kanske ska till Gottne ikväll en sväng men jag vettetusan alltså. Ska hämta Carro på jobbet kl 23 så det blir inge länge där isf men det känns som att det är roligare än att vara hemma här själv.

Träffade precis Patrik och den jäveln ska till Östersund nu.... JAG VILL OCKSÅ!! fasen. Men han skulle hem i natt igen så det känns ganska onödigt.

Ska försöka få hem ngn hit nu som kan äta middag med mig så får jag se hur jag gör med Gottne.

Over and out

Onsdag

Idag vaknade jag tidigt av att Carro tände alla lampor i rummet(vi delar fortfarande rum eftersom jag inte orkat flytta upp på övervåningen än för er som inte visste)innan hon skulle iväg och lämnade dörren öppen. Jag låg i några minuter och svor för att hon hade stuckit iväg så innan jag klev upp och gjorde ngt åt det. Gick och kröp ner under täcket igen och somnade om, sen ringde telefonen som en jäkla tok och vid 12 klev jag upp och duschade, åt lite frukost, sen kom Carro hem igen och vi åkte på riverbird och kollade kläder. Jag köpte en jacka och en tjocktröja, riktigt nöjd faktiskt det gick lös för 240 kr:P.

Vi bestämde oss för att åka till Magda ikväll eftersom vi inte har ngt bättre för oss och ingen nappade på mitt förslag om bowling ikväll. Vi ska åka och äta på Kina innan vi åker dit också, så jäkla gott och länge sen jag åt det.

Nu ska jag börja packa ihop lite grejer som jag ska ha med till Kramfors eftersom vi kommer att ligga över där inatt. Kanske ska träffa Jim en sväng också men får se hur det blir med den saken:)

Over and out

Dagen tog sig

I morse satt jag och Carro och bara segade på innan hon skulle på jobbet. Jag sov väl till 12 sen hade jag skittråkigt fram till middagen då Per ringde och frågade om jag kunde vara barnvakt åt Linus och Stina medans han åkte och tränade och eftersom jag inte hade ngt att göra så ställer jag självklart upp och dett är ju så mysigt att vara med dom:). Efter det åkte jag och Johan på gymmet och han tränade så jag var bara med och peppade:). Sen for vi hem till Johan för att se om Maria var hemma eftersom jag behöver lite hjälp med hur jag ska fylla i blanketterna om hur jag skadade mina framtänder. Men hon kom precis när vi Skulle åka och hämta Carro på jobbet och äta en mjukglass eftersom vårat jobb är det enda stället här i närheten som säljer mjukglass:P. Nu sitter jag här hemma igen och ska kolla på film medans carro pluggar teori.

Äter hårdbrömacka med ost på, skitgott:D

Over and out

Slö

Dom närmsta dagarna kommer det bara bli att slöa för mig eftersom foten fortfarande är svullen och det är kryckor som gäller. Jag funderar på att börja gå utan dom men jag vet att jag får så jäkla ont då så kanske väntar med det ngn dag till.
Igår träffade jag lillebror och Mats, vi åkte på fiskecampen och åt tillsammans, det var skitmysigt att träffas för det var så länge sen. Men det var så jäkla svårt att slita sig från Dennis, märkte hur mycket han saknat mig och det är ömsesidigt.

Blev film resten av dagen. Carro ringde mig och bad mig att hämta hem henne från jobbet för hon mådde inge bra, jag for iväg och jag kan tala om att det inte är lätt med den här högerfoten men vad gör man inte för lillasyster:). Åkte hem och fortsatte kolla på film, såg The ruins, 21 och P.S I love you.. den första var inge bra men dom andra två var:)
The Ruins var så jäkla overklig så den är inte värd att se.

Nej nu ska jag hoppa upp för trappen och göra mig lite frukost.

Niklas kom förbi nu och kollade hur jag ahde det med foten och jag svarade att det var ganska bra men att jag fortfarande hade ont upp i sälhenan hahaha:P.. va ful man är.

Over and out

RSS 2.0