Work/utgång

Yes, jobbet flyter på men världens bästa arbetskompisar. Trivs så jäkal bra med tjejerna alltså!. Vi sitter/står och snackar en massa skit medans vi jobbar och har jätteroligt faktiskt.

Ikväll blir det utgång, Ida från jobbet tyckte att jag skulle haka på dom ut men jag ska på inflyttningsfest till lena och Andreas så vi skulel ses senare på krogen.. hade lite svårt att få nån att vilja följa med ut ikväll av mina kompisar men Nicke var på som vanligt så han fixade VIP-biljetter på o´learys så det blir dit på "förfesten" sen kommer allt folk:) Kommer bli grymt ikväll! Känn pepp, pepp,pepp.

Så nu sitter jag fixad och klar och väntar på att Emma ska höra av sig när hon och pöjken åker hemifrån så ska vi träffas vid Lenas lägenhet. Blir mys där till 22 när jag ska möta upp Nicke och grabbarna på stan, sååå ni som vill träffa mig ikväll vet ju att jag finns på Larrys efter 22:)

Over and out

Det går bra nu

Jobbet går bra, men jag tror jag sovit på tok för dåligt i natt och varit stressad som fasen för jag fick skitont i huvudet och sen började jag blöda näsblod(hjärnblödning kanske ahha) Nej men det blir en tidig kväll ikväll. Ska se på greys och sen sova. Börjar halv 8 i morogn också så det är upp kl 6 som gäller, ska hämta upp brudarna också så jag måste köra genom stan.

Iaf så var jag på gymmet och tränade idag, har fått så ont i ryggen... när jag kom hem var det fullt med snö:):)
Och jag ahde 2 missade samtal och ett meddelande fanns i röstbrevlådan. det var från ett jobb jag sökte och dom ville att jag skulle börja, otur för dom att jag redan fått ett. Nej men han sa att han skulle ta kontakt med mig i slutet av november, då mitt nuvarande jobb bara håller på till dess om jag inte får förlängning för dom var jätte intresserade och ville verkligen ha mig. Jäkligt skönt faktiskt.

NU ska jag torka håret sen Greys.

Over and out Puss

Dagen när snön kom..

Idag har varit en bra dag:)
Snön har kommit till staden, nu kan vi äntligen leva upp till "vinterstaden" igen.. Var uppe med tuppen och knäppte ett kort på det vita täcket.

Jag skjutsade Dennis till frisören och medans han blev klippt så åkte jag och mamma på ixohouse och kikade lite, sen hämtade vi Dennis och åkte på affären och handlade en massa..

Sen gjorde jag ngt som är ganska ovanligt numera... Jag har umgåtts med Per idag, vi har legat och kollat på film och pratat en massa... Det kändes skönt faktiskt, sen åkte han och handlade och jag hem för att käka middag. Haha både han och jag håller på att förfalla helt, han jobbar 4 timmar den här veckan så han kände sig ganska misslyckad men vi kom fram till att största täcknet på att våra liv håller på att förfalla är ändå att vi sitter och spelar betapet mot en massa pensionärer hela dagarna ahhaha.

Men nu är det ju faktiskt så att jag jobbar i morgon och jag jobbar 8 timmar så du är mer förfallen än vad jag är... med tanke på åldern också ahahah:P

Bra dag.

Sanningen

Nu tycker ni säkert att min musiksmak är helt kass.. men den risken tar jag för jag tycker att den här låten är så fantastiskt fin.. Ryser och känner igen mig så fruktansvärt i den här låten...

http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=channel

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där, jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.
Nu kan det vara för sent att säga som det är...

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut. Vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut.
Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut..

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon men när jag har dig nära vill du därifrån, jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt. Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt, det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt..

Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Over and out..

>>

I turn my head to the east I dont see nobody by my side,
I turn my head to the west still nobody in sight...

Kom hit till mig nu!

När man saknar nån.

Vänta ut

Fan va jag blir förbannad på alla som försöker styra mig och bara klagar på allt som dom itne har ett skit med att göra.

Fredrik ringde nyss och vi satt och snacka så sa jag att det var skönt att komma hem och få sova i min egen säng i natt.. Och då hoppas han självklart på mig med att jag måste ta och släppa det och flytta hemifrån osv.. Han är så jävla dum i huvudet ibland, bara för att han ahr haft det så jäkla bra med jobb och inkomst så sitter ju itne jag i samma sitts som honom.

Jag behöver inte flytta hemifrån och jag ser ingen anldening att skaffa en lägenhet när jag vill ut och resa. Ska min lägenhet bara stå tom då i 3 månader bara för att väskorna ska stå på bron när man är 18 eller vad fan är meningen?

För det första så har jag ingen fast anställning och fast inkomst som gör att jag kan flytta till en lägenhet, och för det andra så finns inga hyresrätter i Östersund. Jag trivs att bo hemma och har gjort det i 19 år och vad gör det då om jag ´bor hemma några månader till och inte skaffar en lägenhet här i stan?. Om jag har tänkt att åka till Norge några månader och jobba sen ut och resa? Nej men självklart ska man ha en lägenhet stående, bara för att liksom.... och självklart ska jag ha råd med det.
Köpa en lägenhet för över 300 tusen och sen bli fast i den här stan? Jag vet ju fan itne vad jag vill med mitt liv!

Fan va arg jag blir på alla som klagar på att jag bor hemma, jag är nyss fyllda 19 år och har jobb nu inom en begränsad period? Varför ska det vara sån jäkla stress? Jag bor skitbra till i stan och om jag ska börja plugga sen och vill at en utbildning här i stan så är det väl en skitbra möjlighet att få bo hemma så man inte får ett så jäkla saftigt studielån?

Nej bara fär att jag blir så jävla less på alla som klagar ska jag bo hemma till familjen flyttar ut för att dom blir så less på mig!

OVER AND OUT!!!(skönt att få ventilera lite)

nejnejnej

Vad tror ni inte hände när jag går till skolan idag då?

Självklart klev jag i hundskit!!! Damn it.

Är snart klar med mattekursen nu. Skönt med tanke på att jag börjaj jobba på måndag.

Jag var på akupunktur idag. Fan va trött jag är nu.. Hon sa att jag kunde bli ännu tröttare än vanligt nu i veckan så det kommer bli kämpigt. Fick frön i öronen också som jag ska klämma och massera på så jag får se om det blir bättre av det:)

Over and out.

It´s gonna be somebody

Damn it this feels too right.....;)

>>

Om man bor i Östersund på hösten och har på tog för lite att göra så kan man ju alltid ta sig en trip till Åre på kvällenhaha:P..

Det gjorde jag igår... Jag och Markus satt och prata på msn och båda var måttligt uttråkade så jag satt mig i bilen och åkte dit. Faan av tråkig vägen är mellan Östersund och Åre alltså, har nog aldrig tänkt på det förut men det kan ju ha varit för att det var så mörkt. Åre ser ju alltid lika mysigt ut och jag skulle kunna flytta dit om jag bara fick ngt jobb där. Påvägen hem snöade det:D... första gången i år som det snöar på mig. Och självklart hade mammsen itne bytt till vinterdäck så det var ju till att köra lugnt. Markus var ganska trött, han såg så sjukt sliten ut precis innan jag for så ghan lär ju ha somnat på en gång...


Ajja nog om det jag har ju riktiga nyheter! Jag, Gabriella Ida Maria Nylén har fått jobb!!! Hör och häpna! Dom ringde igår och frågade om jag fortfarande var intresserad av administratörs jobbet jag sökt och självklart är jag fortfarande intresserad så nu är det mitt:). Ska skriva på kontrakt i morgon så börjar jag på måndag... Wiiihooo. Nån som lät ännu gladare än jag när jag berättade var Jim ahahah fan va han höll på. Kul att han är glad när det går bra för mig.

Nej nu måste jag äta sen blir det skolan:(... får nog lägga det på hyllan nudå ett tag när jag jobbar.


Over and out


<<

1. När gick du upp idag?


13.30... låg och läste bok


2. Diamanter eller pärlor?


 
pärlor

3. Senaste filmen du såg på bio?


Rally brudar


4. Bästa TV program just nu. 


grey´s anatomy
 

5. Vad åt du till frukost?

Inget


 6. Vad är ditt andra namn.



Ida & Maria


7. Din favoritmat:


Potatis


8. Den maträtt du inte gillar?


Isterband och rosépeppar



                                                                           

9. Vilken är din favorit-CD för tillfället?

Min nya brända;)


 10. vilken bil kör du?


Mammas Peguot ocg Mats V50 eftersom min är på reparation....igen


11. Vilken är din Favoritmacka? 

   
Mjälloms tunnbröd med julskinka och senap


12. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? 


Översittare och totalt humorbefriade


 13. Vilka är dina favoritkläder?


Mina ulltofflor, strumpor, mjukisbyxor och min gröna tjocktröja.

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?


New York och nånstans i Australien


15. Favoritklädesbutik? 

Carlings

16. Vart vill du dra dig tillbaka?


Brukar bli till Ullånger av nån anledning..


 17. Favorittid på dagen?


Kvällen


18. Var är du född?

Öviks BB


19. Vilken är din favoritsport att se på? 


Hockey


20. Vem tror du inte gör detta testet?

  
Haha är nog ingen som kommer gör det.


21. Vem tror du gör testet först?


Vet inte


22. Coca Cola eller Pepsi?



Coca Cola


23. Fotboll eller ishockey??


Hockey


24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?   


Nattuggla


25. Pedikyr eller manikyr?

     
Manikyr


26. Några spännande nyheter att berätta för oss?  


Nejnej


27. Vad ville du bli när du var liten? 


Stor

.

28. Varit i Afrika?  



Nej  


29. Nånsin rullat in någon i toapapper?

Nej
  
30. Varit med om en bilolycka? 

Kan man kalla det bilolycka när jag körde av vägen så, Ja?

  

31. Favoritdag i veckan?

Lördag


32. Favoritrestaurant? 


Brunkullan eller Jonathan i Trondeim


33. Favoritblommor? 

 Solros


34. Favoritsnabbmatsrestaurant?


Kebab City i Östersund


35. Äger du en cykel?
  
Yes men försöker att sälja den till Mats


36. Vem fick du senaste mailet från? 

Ellos 


37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?



 


38. Läggdags?


Mellan 23-00
    

39. Vems svar är du mest nyfiken på av dom som kommer göra testet?
 
Alla


40. Senaste personen du delade en middag med?


Mamma och Mats


41. Vad lyssnar du till just nu?

    
Las Vegas i bakrunden på tvn


 42. Favoritfärger?
 

 Röd


43. Hur många tatueringar har du?


Ingen men jag tror jag bestämt mig nu:)


44. Om du vann en miljon vad var det första du skulle köpa? 


Hunden på bilden i förrra inlägget, utan tvekan.


Älskling

Jag har hittat kärleken kära läsare...

Kolla in min sötnos som sitter upp. Om jag bara hade ett jobb så hade jag köpt honom. Min lilla Rottweiler/boxer.



Hej bloggen

Hej hopp hallå allihopa.

Gabbis är trött,trött,trött.. märks att vintern är påväg med stormsteg, jag börjar bli slö igen...Jag har aldrig kännt att det kommit såhär tidigt men det kanske har det varje år ändå..

Whatever... La mig efter Bridget Jones dagbok och blev väckt av mamma i morse vid 7 men låg kvar till 8 innan jag slet på mig kläderna och skjutsade henne till jobbet etersom jag skulle låna bilen idag. Jag åkte hem la mig i sängen som inte hunnit kallna helt och läste i min bok(Män som hatar kvinnor- Stieg Larsson), den är så bra så jag vill inte lägga den ifrån mig:).. Sen la jag ifrån mig den när jag kände att ögonlocken blev tunga så jag somnade och sov till 12.17... Fattar itne hur jag kan sova så länge:S.. Skyndade upp och åt frukost/lunch och fixade mig lite innan jag åkte till Linda. Vi har kollat upp en massa om Norge men det känns so att vi sitter fast lite nu.. Men jag ska på info på AMS nästa vecka så jag hoppas på att det klarnar lite då:)..

Vi vill ju till Oslo så det är bara att kämpa på..

Om det inte bli Norge så ska jag börja i Yoga. Det är verkligen ngt jag vill... Men helst av allt vill jag norge. Vi hittade en sida där man rensar fisk.. 18 timmar sen sover man 6-4 timmar sen jobbar man 18 timmar igen.. och deet kändes fördjävla jobbigt men på 3 månader hade man tjänar 150 tusen så det skulle ju kännas skönt menmen..

Over and out

Helt ofattbart

Jag kan inte förstå att det redan gått 1 år sen du lämnade oss Daniel.

Jag hoppas att du har det bra där du är nu. Du är saknad älskade kusin.

<3<3

>>

Hej kära blogg. Inatt har jag sovit som en kratta, ont som tusan i ryggen har jag.. Blev väckt av Mats eftersom elektrikerna som skulel fixa inte hade kommit än var Mats tvungen att åka på jobbet så nu skulle jag ta emot dom istället..kl var väl 8 kanske och det är tidigt för mig. (Mats skulle dra ur en sladd ur väggen inne på toan eftersom vi håller på att göra om där och strömen skulle elektrikerna ha stängt av i den sladden när dom fixade med fjärrvärmen... men det hade dom glömt så Mats fick strömmen i sig...). Men så kom dom precis efter han ahde åkt och som tur var va mamma hemma så hon sa till dom vad som skulle göras.. Men jag kunde ju självklart inte somna om eftersom dom levde om så jäkla mycket. När dom väl hade åkt somnade jag om ett tag innan en hackspätt började hacka nånstans i närheten här.... åååå ni som känner mig vet att jag har svårt att sova till såna störande ljud så jag höll på att bli galen.. la kudden över huvudet och somnade om tills Fredrik ringde och babblade på en massa, han hade nämligen hittat köpare till Carrios och min biljett till björn gustafsson ikväll:).

Jag ska gå på Björn på torsdag med Linda som hade en biljett över:) Kärlek till henne.

Nej nu ska jag duscha sen fixa inför skolan:/... trööök

Over and out...

Så jävla pinsamt

Min mamma är så jäkla rolig:P. Hon älskar klippet från skansen med dom två fjortistjejerna som säger så jävla pinsamt hela tiden. Mamam går och säger det till allt nu.

Vi åkte på bio nu ikväll och såg Rally Brudar, skitrolig film. Men så kommer det en familj och sätter sig bredvid oss, plockar upp en påse hemmapoppade popcorn och flaskor med vatten... Mamma och jag i kör "så jävla pinsamt", Mats bara skrattar och sen drog dom några historier om när dom vart på bio, och speciellt om gången dom var i Härnösand hahah va höll på att knäcka oss totalt i salongen. Mamma skrattar sällan så hon gråter men nu kunde man inte få stopp på henne;) ahhah.

Nu ska jag inta sängen. I morgon ska jag och Linda kolla på jobb/bostad i Norge:D

Over and out

Fredag

Igår var jag och Linda på stan, provade lite kläder och tog en långfika där vi snackade om allt och inget. Vi pratade också om våran Norge-flytt, vi har hittat en sida där man får hjälp att hitta både jobb och bostad så det kommer att bli jäkligt bra:) Är så jäkla peppad nu. Så bestämde vi lite destinationer på våran resa, det som är bestämt är iaf Los Angeles och New York.

Vill bara ha pengarna så drar vi... så gött!

Jag åkte hem, lagade skaldjurslassagne och tog det lugnt i typ 1 timma innan Magnus ringde och ville ha skjuts. Jag hämtade upp han, David, Mattias, Roger och Spansk så åkte vi till Magnus för att hämta lite groggvirke osv. Sen bar det vidare till David där det förfestades en del och Magnus försökte uppfostra Davids pitbull Junior, det gick faktiskt hyfsat bra. Hunder var så jäkla fin men fick göra precis som den ville så man blev lite less, men det var väl bara mig och Magnus han löd riktigt eftersom vi visade vem som bestämte redan från början.
Sen skjutsade jag dom vidare till Torvalla på en fest, Magnus fick ligga i bagaget, som vi inte fick upp sen så han fick krypa genom bilen... den händer typ 1 på miljonen att bakluckan gör så menmen.

Linda hade smsat mig och jag åkte till Micke där hon var på förfest så jag satt där med dom ett tag innan jag skjutsade ner dom på krogen och åkte hem


Grattis till Ellie och Hamberg till lilla sonen.

Linda är hemma

Linda är äntligen hemma:). Såhär på morgonen försöker hon underhålla mig med roliga saker.. Hon satt och läste på en lapp på väggen om saker man kan göra i en bil.

 Linda säger:

hahaah, jag läste på ett papper precis på vad man kan göra i en bil.. "Syna personen i bilen intill när su står och väntar vi rödljuset. Hoppa till förskräckt, titta med stora ögon på honom eller henne och lås din bils alla dörrar" Hahaha! tänk om man gjorde så xDxDxD


Linda säger:

"vinka mycket. om någon vinkar tillbaka, bli förbannad och peka finger åt dom" xDxD


Hahah precis ngt som vi skulle få för oss att göra också... Hhahaha

nej nu blir det frukost/lunch sen stan med Linda.

Over and out

>>

Fy fan av bra Grey´s anatomy var idag.. ville aldrig att det skulle ta slut.

Nu ska jag kolla på mer tv, puss hej

Vill nån köpa...

2 biljetter till Björn Gustafsson, Özz, Soran och Måns som är i Kramfors den 15 oktober?

Jag och Carro har nämligen 2 men hon är på praktik då så vi kommer inte kunna gå och det känns ju onödigt om det bara ska slängas.


Helgen

Efter jag vart hos Carro åkte jag till min andra syster Magda:)

Typ det första som händer när jag kliver in genom dörren är att hon är på festhumör och vi börjar planera kvällen. Vi började med tacos med Björn, Leif, Micke och Julia:)... Sen vidare till Frege där han och Therese var, vi hade skittrevligt där men vid 24 tiden gick vi mot Kramm. Och där fortsatt det roliga.. vi drack, dansade, drack, dansade:P, träffade lite roligt folk och sen så var klockan helt plötsligt 02 och det var dags att röra på sig. Både jag och Magda blev skitroliga och fulla. Niklas åkte sen från Ullånger för att skjutsa hem oss till Magda haha, så onödigt men det var skönt. När vi kom hem åt vi vårrulle och sallad mmm va gott det var.. Synd bara att man aldrig lär sig att sluta dricka i tid så det kom ju upp lika fort ahhah, jag och magda la oss på min sängplats och snackade och skrattade ett bra tag innen hon gick upp och la sig.

Igår var det bakisdag nummero uno, helvete va dåligt jag mådde, hela dagen också. Och jag hade ju lovat Niklas att hjälpa han och flytta in i lägenheten så det gjorde jag ju. Idag mår jag mycket bättre iaf:)

Sov hos Fredrik i natt och ska åka hem till östersund med bussen som går vid 18 tiden.

Over and out


Lördag

Sitter hos Carro och kollar på the hills nu. Hon ligger och sover i soffan, bakis som satan. Jag väntar på att Björn ska komma och hämta mig så åker jag till Kramfors för Carro tror att hon är magsjuk och jag vill absolut inte bli det så det är lika bra at jag flyr:P.

Ska kolla på Hockey hos storasyster sen ska vi äta middag och mysa:).
Ska träffa min lilla systerdotter också, det var så läge sen nu och hon har ju verkligen växt.

Nu ska jag göra mig iordning för Björn är här när som helst:)

Over and out

I have a dream!

Jag har en dröm och den drömmen är också en skitbra idé.
Jag tycker att jag är intressant som tusan, och jag har ju hur mycket läsare som helst här på bloggen(not).. Så på nåt sätt tycker jag att jag borde kunna bli framgångsrik på mitt bloggande och tjäna en stor hacka så fort jag skriver ett litet inlägg.


Men jag vet ju inte hur man gör riktigt för att dra in pengarna. Och eftersom jag är arbetslös och fick min sista lön sen sommaren nyss så funderar jag på att öppna ett konto där ni som vill kan få lägga in lite pengar beroende på hur bra ni tycker att min blogg är, vad tycker ni om det va,va,va?;)


Hahahhaha för mycket tid och för lite aktiviteter får mig att tänka.....

(Skämt och sido för dom som inte förstog det)


Fylleblogg

Den här helgen kommer att innebära all möjlig fylla... dvs; förfylla, fylla, efterfylla och bakfylla.
Och jag är pepp som fan:D

Sitter hos Carro i Härnösand nu medans hon är på skolan på ett möte. känns skönt att vara här igen, men jag kan lova att det inte kändes lika skönt i morse kl 6 när man var uppe för att inte missa tåget. Men smidigt gick det att ta sig hit:D.

Nu vill jag att lillasyster ska komma hem igen för det är lite tråkgit att bara sitta här. Ska diska lite också som jag lovade bara för att jag är världens bästa syster;)..


Nu ska Gabriella nytta göra! Aaaarrriiiiibaaaaah.

Over and out.


RSS 2.0