Magkänlsan

Jag var så säker på att jag skulle klara det här, nu är jag inte lika säker längre..
Jävla magkänsla, den försöker säga mig någonting me jag kan inte tyda vad det är.

Känns som att jag har ett berg på mina axlar och jag förstår verkligen inte hur jag ska kunna få bort det. 

Varför gör du det så jäkla svårt för mig att tycka om dig, ju fler saker du gör destomer avstånd vill jag ta från dig.. Känns som att du gör det gör att jag ska ogilla dig men ändå försöker du krypa in under mitt skin och få mig att tycka om dig. Jag vill ju bara kasta ur mig all skit men jag kan inte för det finns någonting som gör att jag inte vill såra dig och det gör mig så jävla förbannad. Du borde egentligen inte ha det så jävla lätt, du borde få ta den här skiten och klara upp den själv, utan min hjälp. Vad jag än säger så är det ju alltid du som har rätt, och det är alltid skillnad när du gör ngt då har man aldrig någonting att säga till om för när du bestämt dig så är allt du gör så jävla rätt.
Jag fattar inte varför jag inte bara kan göra det, det behövs ju men jag klarar bara inte av att göra det.


Behövde bara få ur mig det här.

over and out

Tvätta, äta, packa

Godmorgon gott folk.

Nu sitter jag och käkar frukost samtidigt som värdelös - bjärn rosenström spelas i bakgrunden, känns som  att det kommer bli en hyfsad dag idag. Men jag har ingen som helst lust att gå ut och gå idag men jag ska tvinga mig iväg. Håller på att tvätta lite nu så jag har kläder när jag åker till Ullånger i morgon, ska vara där resten av veckan:).. längtar..

I morgon åker jag till Sundsvall och möter upp Carro och Linda för en shoppingrunda... Carro tänker shoppa ihjäl sig säger hon, hon som har pengar kan ju göra det, vi andra fattiga kan ju ta och sukta efter sakerna vi ser... men lite fönster shopping är ju alltid roligt.... NOT!

Carro och jag har stora planer för den här veckan... iaf för Valborg, blir ett jäkla åkande för vi ska och hämta upp lite folk från Härnta sen ska vi få upp allt folk till storåkersjön också:P. Tror det kommer bli skitbra.

Nu ska jag fortsätta med tvätten..

Tjabbarahej



---
Självklart föll min parfym ur skåpet ner på toan(där man spolar) och gick sönder i 1000 bitar så nu luktar det hur mycket som helst på min toa och en massa hudringar är kastade i sjön!!! Känns ju jävligt bra. fuckingfuck

Helgen

I Fredrags åkte jag, Matilda, Stina och Micke till Matildas stuga. Vi söp,spelade spel, grillade osv. Jag tänker stanna där och inte säga ngt mer om vad som hände mer..

I morse iaf, vaknar jag(sov i ett eget rum eftersom micke snarkar som ett vårtsvin) och går på toan. Toan var låst men fort som fasen låser Matilda upp och där ligger hon framför toan apbakis
- Gabbis, jag hatar mitt liv nu!
Hahahhaha, Hon spydde rätt rejält men jag får även höra att Stina däckade på toan, kräkandes på toan och Micke kräktes innan ahn somna ahhaha
Toan var deras bästa vänn den här helgen kan jag tala om:P.

Jag var nykter igår eftersom jag hade så ont i halen så jag knappt kunde prata, jag la mig vid halv 12, 12 och då var dom mitt uppe i nåt öl-spel ahha
"Amen kolla guuuuden då!!"

Idag önskade alla att dom var jag kan jag ju säga;).. fuckyeah.

Har trackat sönder dom idag, gått fram och tillbaka med svålet från köttet vi grillade igår, gått runt med ölflaskor, knäppt kort för att föreviga tragedin ahah:P

Vi hade iaf skitroligt och det måste göras om.

Over and out;)

Sysslor

Igår förutspådde jag att jag skulle ha en sjuhelvetes träningsverk idag...jag hade fel, den kommer nog i morgon istället. MEN idag har jag så jäkla ont i sittbenen eller vad det heter, iaf sadelverk (ont mellan benen där man sitter på sadeln om jag ska vara specifik) så det blir nog inge mer cykling för min del eftersom jag knappt kan sitta idag. Dagens i-landsproblem!

Nu hade ja tänkt att packa ihop lite grejer inför helgens trip till Klaxåsen.
Fick reda på att Niklas kommer upp hit i helgen och jag missar honom för andra helgen i rad när han kommer hit:(. Ska åka till Bredbyn och hälsa på honom nu på lovet hade jag tänkt.
Ska plocka ihop lite på rummet också så han kan få sova här nu medans jag är borta, jag har hur mycket damm som helst under sängen...tänkte knäppa kort men jag ångrade mig lika snabbt, nån kommer säkert ringa Rent Hus så jag skippar nog bilden:P.
 
Tvätta måste jag också göra innan vi åker, tur att Micke inte slutar förrän 4 så jag har lite tid på mig.

Jag saknar Carro! vi låg och snackade hur länge som helst i telefonen igår, jag tror till och med att hon slog rekord i samtalstid:P haha men det krävs fortfarande lite till för att du ska komma upp i min liga;). På tisdag kväll blir det myskväll med film, popcorn och en jäkla massa skitsnack och skratt som vanligt. åka till preem för att köpa glass och bär till milkshake;) och svära hela vägen dit eftersom vägen är om en plöjd åker. Längtar! kramkramkramkram

Over And Out


Motionera

Jag har äntligen tagit mig i kragen och börjat motionera!
Jag har kommit igång ganska bra tycker jag, är ute och går 1 timme om dagen. Idag har jag faktiskt gjort en extra ansträngning, jag tog nämligen fram cykeln.
Idag har jag alltså gått ett varv och cyklat ett varv runt sjön. Jag ska nog aldrig mer cykla för det var så sjukt jobbigt, har ont i benen och rumpan redan så jag lär ju få redigt med träningsverk tills i morgon.

Jag gick iaf som en tornado idag, lyssnade på st anger skivan så man blir ju riktigt peppad måste jag säga.
Måste ta mig iväg på gymmet också eftersom jag har en massa gånger kvar där och snart flyttar jag ju till pappsen så då kommer det inte bli mycket av att träna på pulzinn.

1 dag kvar nu sen lov:) Gott mos.

Nu ska jag sätta mig i köket och prata med mamma.

Bomschakalack


Denna dagen ett liv.

Idag hade vi nationellt prov i svenska; vi skulle skriva en uppsats.
Lika duktig som vanligt tar jag fel på tiden och kommer sent en halv timme, men vad gör väl det när man har 5 timmar på sig. Av dom 4.5 timmarna som återstog när jag kom till skolan använde jag en och skrev 8 sidor, känns helt värdelöst att ens göra det men man måste väl.

Åker hem så har 3 snubbar och 2 kvinnor nån slags sammankomst på min gård så jag knappt kommer in genom dörren.
- ahaaa bor du här?
- eeeh JA!

Har gått en varv runt sjön nu, vädret verkar vara här för att stanna...Överlycklig nu!
En snubbe stannade mig och började snacka om poker:
- Tänk såhär va, att du vinner på poker du drar hem 10.000.000 när du spelar va.
- ahaaa
- Ja vad gör du med dom då?
- hmm, ja du verkar vilja svara själv?
-
Ja då går ju du och delar ut dom till dom fattiga såklart... det är så det går till här i världen serru!
- Japp så borde det vara.. ha en trevlig dag.
Så knatade han iväg och sjöng...(han var ju inte nykter så att säga)

(Oj vad hände nu? skriver allt med strl 47 utan att ha bytt...ajja whatever)

Hej svejs


Snart lov

Nu är det bara några fjuttiga dagar kvar sen är det lov:D!
Skickade nyss in ett psykologi arbete som handlade om depressioner...inte så jäkla uppmuntrande kanske menmen. Jag ska försöka få bort så mycket som möjligt nu innan lovet för det värsta jag vet är att komma tillbaka efter ett lov och veta att man har hur mycket som helst som ligger och väntar.

Tror att jag hakar på till Matildas stuga i helgen så får vi se om vi sticker iväg på forum nån kväll... det skulle vara skitkul.

Ska låna mammsens bil hela lovet så på tisdag åker jag till Sundsvall och möter upp Carro och kanske Linda(du ska med!) så ska vi shoppa lite sen blir det hem till Ullånger.
Ska försöka hitta:
-Klänning till studentdan
-Pärlor att ha i håret till balen
-Skor till bal/student

Hoppas på att Pia och Pappa ska upp till Fredrik och Ida på valborg så alla från Härnta kan komma upp och grilla/supa med oss!:D...känn pepp,pepp,pepp!! Typiskt mig och Carro att planera en massa innan vi ens vet om det blir ngt av men va faan.. LIVING ON THE EDGE kan vi kalla det hahah;)

Självklart ska jag åka till Magda, Björn och Julia:D... längtar efter er.

/Gabriella

Sol

Inatt har jag sovit som en kratta igen:/. Har haft så jäkla ont i ryggen nu i några nätter så i morse när ja skulle upp på skolan så tog jag på mig kläder gick in i köket satt mig och skulle äta frukost...men jag gjorde en totalvändning, stoppade i mig voltaren och kröp ner i sängen igen. En halvtimma senare gick jag upp och la mig i mammas säng och sov till 12.30, det behövdes verkligen. Jag som tyckte att det hade blivit bättre i ryggen, men tydligen så har det inte det.

Kommer precis in nu, jag har varit ute och gått ett varv runt sjön. Helt underbart väder som jag hoppas håller i sig.

Nu blir det duschen.

Skepp o´hoj

Edit ang bilköpet

Det blev ingen bil, Micke var och kollade på den igår och sa att det bara var rat så då sket vi i det och letar vidare:).

Lite surt var det för jag hoppades på att den skulle vara hyfsad iaf. Menmen.

Bil

Idag snackade jag med pappa och han håller på att kolla upp bilar, och nu hade han hittat en golf som Carro och jag troligtvis ska köpa:). Känns skitbra för i sommar är jag i behov av bil och det börjar ju närma sig.

Som tur är har jag ju en pappa som är duktig på att skruva med bilar så man behöver ju inte köpa en värsting bil eftersom han kan skruva ifall ngt händer med den:P(även fast han sagt att han inte vill det så vet jag att han har lite svårt att motstå när jag frågar haha)

Nu ska jag åka iväg och besikta mammsens bil...

Later dudes.

Måndag morgon

Vaknade i morse kl 7 av att mamma ville ha skjuts till jobbet. Det är länge sen jag sovit såhär dåligt nu, jag har haft så fruktansvärt ont i ryggen och varit upp och druckit hink-vis med vatten flera gånger inatt. Det är bara när jag sover i andra sängar än i min egen jag brukar få såhär ont. (nu lär ju en viss person gotta sig i det här eftersom den klagar på min säng....men det är INGA!! fel på min säng) :P

Åkte till skolan och skulle ha matteprov men då hade min mentor glömt att lagt dit provet så jag har sprungit genom hela skolan och letat henne men jag fick inte tag på henne så då åkte jag hem eftersom jag egentligen inte börjar förrän kl halv 1.

Ska iväg och besikta bilen idag så det blir lite jäktigt mellan skolan, bilprovningen och sen hämta upp mammsen från jobbet men det ska nog gå bra.

Måste köpa balbiljetterna idag också, sista dagen nu.
Jag och Fredrik ska gå tillsammans på balen så det kommer nog bli jäkligt trevligt:)

Nu ska jag sätta mig och skriva psykologi arbetet sen ut och gå.

Over and out

Plugg

Den värsta sättet att vakna på är när man vaknar i panik över skolan?... Man vill inte tänka på skolan på helgen men skolan är en stalker!

Jag har hur mycket som helst på hög nu känns det som.
Jag ska:

- Hålla nationellt tal på fredag och det har jag inte börjat med ens
- Skriva en fördjupning om en psykisk sjukdom
- Skriva en fördjupning inom Filosofi(etik och moral) som ska handla om otrohet
- Samhälls uppgift om bidrag
- Plus att jag ständigt har matten som gnager

Just nu ogillar jag den som kom med idéen att vi skulle klämma in ett lov v18, allt hade varit mycket lättare utan lovet.

Men det är ju inte tid att vara lat nu med ca 45 dagar kvar i skolan.

Over and out/ Gabriella

Vår:)

I morse när jag vaknade blev jag överlycklig. Vilket jäkla väder vi har:D!! Sommaren är verkligen på väg med stora steg. Solen steker och jag gick ut och la mig på altanräcket tills Matilda kom och ville ha sällskap, så jag följde med henne ut och snurrade lite i bilen.

Nu kommer jag precis in från en långpromenad i solen. Helt underbart väder, men det är ju kallt i skuggan fortfarande märkte jag:P.

(Men det lär ju snart komma 3 dm snö till så man ska väl inte ropa hej!..Pessimist javisst!)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen käka.

Over and out!


Tack Linda!

Linda har fixat headern och massa detaljer på bloggen nu. Det blev skitsnyggt, jag är jäkligt nöjd.
Tusen tack.

Kramar Gabriella

Inte mer än vanligt.

En tjej i klassen sa till mig i veckan:
- Gabriella det händer alltid en massa saker i ditt liv, du har alltid en massa att berätta. Du har ett händelserikt liv så att säga.

I mitt liv händer det inte mer saker än i andras vad jag vet iaf, men vad jag gör är att jag väljer att värdesätta och uppmärksamma ganska mycket som händer mig. Jag vet att saker kan tas ifrån en på 1 sekund och jag tycker att det är värt ta vara och dela med sig av vad som händer i ens liv.

Lev väl/ Gabriella:)


Massor med nytt

Först och främst måste jag tala om att igår kl 10.18 kom en liten Julia till världen.
hon vägde 3133g och var 49cm lång. Världens sötaste Julia.
Jag är moster och jag är stolt. Ska nog åka ner och hälsa på lilltjejen i helgen:)

Igår var jag och en massa tjejer till Sundsvall för att shoppa grejer inför studenten.
Jag kom hem med:
- Lampa(från ikea)
- Gosedjur till Julia
- Klänning till mösspåtagningsbalen

Skönt att börja få ordning på allt inför studenten. Idag köpte jag nämligen balklänning till studentbalen:) jag är skitnöjd.

Hämtade ut studentmössan idag också.. det börjar närma sig:P

Skepp o´hoj/ Gabriella

Nära nu!

Lillasyster ringde nu och talade om för mig att Magda åkte in på bb nu. Dom sa till henne inatt att det inte var någon större mening att åka in om hon inte fick regelbundna verkar så nu har hon fått det. Snart är jag moster och hon mamma, helt overkligt.

Jag är galet nervös nu. Tänker på dig Magda nu, hoppas att allt går bra och att du slipper ha så fruktansvärt ont.

Kramar från lillasyster.


Olidlig spänning

Igår kväll ringde Carro helt till sig av att våran storasyster skulle åka in på bb. Men det blev ingenting så dom fick åka hem och sova men ska troligen in idag igen, det är så spännande så varken jag eller Carro har något vettigt att säga det vi fick ur oss igår var typ, shit, men gud, herregud haha.

Idag måste jag ner på stan efter skolan och prova bal-klänningar, jag hoppas verkligen att jag hittar någon fin. Jag har redan en bild i skallen om hur den ska se ut så jag lär ju bli besviken när jag märker att det inte finns någonting som liknar det. Börjar inse hur mycket pengar hela studenten kommer att gå på, pengar som jag inte har! Får hoppas på att det löser sig.

Blev så underbart glad igår när jag äntligen hittade dom 2 skivorna som jag hade tappat bort men man får väl skylla sig själv om man lagt dom i tidningshögen. wiiiowiiowiio

Ajja, nu vankas det frukost sen skola.

Lev väl;) / Gabriella

Följa strömmen

Japp då tänkte jag ta upp mitt bloggande igen.

Nu fattas det bara att Linda ska hjälpa mig fixa en snygg header så det ser lite roligare ut. Ska skicka bilder och grejer ikväll åt henne:).

Carro och jag började snacka om att åka utomlands i sommar och det ska bli av nu också. Vi väntar på schemat från jobbet bara sen kan vi börja kolla runt efter resor. Är så jäkla pepp på det nu coh det kommer bli hur kul som skönt som helst.

Ska gå och sätta mig i soffan och fortsätta kolla på a beautiful mind nu.. älskar den filmen:)

Skepp o´hoj

RSS 2.0