Ett halvår

I helgen har jag och mitt körkort firat ett halvår:D. Tiden har gått så sjukt fort, jag tyckte att det var igår jag tog det men snart är det ett år sen. Skönt.


Jag har fått feber nu också... mindre roligt. :(..


Over and out



Hon är sjuk!

Jag är sjuk, förkyld, ont i halsen, mensverk, grinig och hängig.
Gabbis är inge kul att vara med just nu kan jag meddela. Jag vaknade även idag med världens mensverk och andningssvårigheter pga att halsen är svullen och näsan är täppt, så jag klev upp gick på toa och gick mot rummet igen, startade ps2 och kollade på SATC boxen...
Efter halva avsnittet kommer Mats in med äggmacka och te:).. kan man ha det bättre eller?
Efter några avsnitt SATC bestämde jag mig för att trotsa sjukan och duscha, fixa mig och åka på stan med familjen. Självklart träffar jag bröderna Tagesson på stan och Erik smittade mig med huvudverk, den andra Tagesson uppväckte ångest som vanligt. Fan att det ska va så svårt att glöma och gå vidare, men det är väl så det är antar jag.

Provade iaf flera par jeans som jag gillade, jag hittade låga uggs som jag vill ha;)... Samma uggs som jag visade Carro på birsta som hon tyckte var skitfula och kritiserade min smak ännu en gång;).. Men åter till shoppandet så blev det ingenting av det eftersom jag fortfarande itne fått mig lön! Är så sjukt jävla less nu.

Åkte hem och spelade lite Buzz med familjen sen lagade jag couscous och kassler, gott som fasen.

Jag och mamma var iväg på SATC filmen idag.. åh den var så bra. Love it. Skrattade, grät, var förbannad.. jag allt som en satc film ska innehålla hade den:). Vi var själv i salongen också, lite tragiskt.. Men det var skönt som fasen:)

NU ska jag gå och lägga mig och sova så jag blir frisk nån gång.

Har tryckt in mig hur mycket vitlök, te, c-vitamin och honung som helst men det verkar inte vilja ge sig så jag tror att sönm är det enda rätta.

Over and out, ta på er halsduk för hösten är här!

Sjukling

La mig med världens halsont igår..:( Vaknade med en ännu värre och på det sån fruktansvärd mensverk. Dagen är ju gjort för att bli dålig.
Vill bara ligga med täcket över huvudet hela dagen, men går man i skola är det bara att härda ut. Går trots allt bara 13-15 så det är ingen fara men det känns ändå inge roligt alls.

Sitter och hinkar i mig te och brus c-vitamin för att bli bättre.
Jag känner mig så jäkla ofräsh när jag är sjuk och vill egentligen inte ens kliva utanför dörren en sån här dag. Så jag ska kasta mig in i duschen snart sen bara vila. Tur att jag har SATC boxen så jag kan fördriva tiden:).

over and out

Lön

Kl är 13.03, torsdag 28/8 och jag úndrar vart min lön tagit vägen? Varför har itne min lön kommit in på kontot än?

Snart ska jag ringa upp henne och fråga vad fan problemet är. Ska man behöva sitta helt utfattig i flera månader först och sen får ma inte lönen i tid? Jag tycker fan att hon är helt jäkla otrolig.


Over and out

Torsdag 4

Jag brukar ju skriva superlånga inlägg och jag vet att dom är lite jobbiga att läsa så idag tänkte jag prova på ett kortare:)

Jag har hemstudier idag, jag är inte bra på hemstudier, Jag sitter ju här nu, och snart kommer jag säkert sitta i fåtöljen framför SATC boxen. Det är så mina hemstudiedagar spenderas... Illa som fasen, men grejen är den att jag känner mig lite stött när folk säger till mig att; jaha.. hur går det då när du har hemstudier? det kan ju inte hända så mycket då, jag känner ju dig hehehe.
Jag känner ngt slags behov av att försvara mig även fast jag vet att det är sanningen. Senast igårkväll sa Jim dom orden och jag känner hur han träffar, men då måste jag bara påpeka att i måndags och tisdags överträffade jag mig själv och pluggade på jäkligt bra hemma, och idag är ju egentligen en skoldag inte hemstudiedag men eftersom lärarna hade ngn kursdag så får det bli att slita hemma istället. Så jag kan stolt försvara mig;)..

Annars har jag lite ont i halsen som jag har tänkt gå ut i köket och bota med varmt te.

Over and out.


Försumma?

Igår var jag med tjejerna hela dagen, åt middag, snackade skit osv eftersom det var sista dagen med Lina i Östersund på väldigt länge eftersom hon lämnar denne underbara stad och byter ut den mot Sundsvall i några år för att ägna sig åt studier. Kul för henne kan tyckas men tråkigt för oss andra:(. Men det är ju bara 18 mil så det får bli många besök.

Vi åkte hem till Karin och spelade vem vill bli miljonär när Jimbo ringde mig och som så många andra dagar den senaste tiden när han ringt var jag upptagen och kunde inte prata. Från att ha pratat varje dag så har vi gått ner till kanske 4 gånger i månaden och det känns inte bra, vi visste precis vad som hände i varandras liv förut nu vet jag ingenting. Det känns som att jag försummar honom och det känns itne kul alls och det vet jag att han inte heller tycker. Så när jag kom hem så pratade vi med varandra halva natten tills jag höll på att somna i luren. Han är den människan som jag har lättast för att prata med allt om så nu är det dags att ta tag i det här och itne glöma bort, utan istället ta mig tid.
Fick lite lätt dåligtsamvete så jag skickade ett sms och förklarade och jag fick tillbaka: Men Gabbis... det är helt jävla lugnt det.. Du gör det du gör så hörs vi sedan eller nästa gång bara, no problemo vettu=), du vet ju att jag inte är som alla andra, jag kan vänta:) kram.

Killen är bäst! det är väl en sån som kallas keeper;) och det gör jag!

Känner samma sak med fler som bor på annan ort som jag ahft jättebra kontakt med men som hamnat i skymundan nu ett tag. Skärpning Gabbis.

Nu blir det sängen

Over and out

Lugn och fin

Nu har jag lugnat ner mig lite och inser att jag bara var trött och grinig när jag skrev förra inlägget.
Det allt handlar om är att jag försöker hitta ngt jag trivs med. Jag försöker hitta ett jobb, jag vet itne om jag vill bo kvar i Östersund, jag vill ut och resa men jag måste först tjäna pengar.

Jag ahr ju börjat på skolan nu iaf, och upplägget på utbhuset är unikt. Jag har varit där, måndag, onsdag och idag och jag är så frustrerad så jag vet itne vart jag ska he mig. Tanken är att jag ska läsa matte b men jag har gjort allt annat än att läsa matte de här dagarna och det är det som gör det här så jobbigt, jag vill komma igång och få det överstökat så fort som möjligt men lärarna går runt och är så harmoniska så jag bara vill skrika åt dom och detta beror på att den här skolan ska man göra allt för att man har ett intresse och allt är eget ansvar. Från att komma direkt från gymnasiet med tydliga dead-lines och strukurerade scheman är det här som att komma till ett annat land där man bara släppts av, man kan inte språket, förstår inte hur ngt fungerar. Det är det här som gör mig så förvirrad och osäker.

Mamma kände precis samma sak när hon läste upp ämnen på den här skolan och hon förstår hur jag känner och förklarar varför jag reagerar som jag gör men hon säger också att det här verkligen kommer att vara ngt jag trivs med. Eftersom mamma känner mig bäst så litar jag på henne och står ut. Hoppas på det bästa.

Jobb är ngt som tär på mig fruktansvärt mycket just nu, att inte ha ett jobb är en sån känsla som bara ligger där och skaver och som jag blir påmind om hela tiden. Det enda som går runt i min skalle är att jag måste ha ett jobb, jag måste få en inkomst. Jag vill inte vara beroende av mamma.

Nu har jag fått ngt in i skallen att jag antingen vill jobba i Åre över vintern eller åka till Gardemoen och jobba. Jag vill ha en ändring och det är nu. Jag har alltid sett mig själv som en sån människa som inte behöver ha stenkoll på läget utan tar allt lite som det kommer... Har jag haft fel iså många år? eller är det bara ngt jag inbillat mig själv för att det har varit lättare så?. Jag ahr iaf kommit fram till att jag är en sån människa som behöver ha koll på läget, jag måste veta vad som händer för att kunna slappna av för just nu är jag så jäkla stressad så jag har svårt att sova.

Godnatt mina kära läsare och jag hoppas ni orkar läsa detta långa inlägg.

Over and out.

Buhuuu

Jag är slut, trött, less, hungrig, trött, grinig, förvirrad, stressad, ledsen men framför allt känns jag helt tom.

Jag går och drar en filt över mig och kollar på SATC.

Berättar senare vad som hänt.



over and out:(

Måndag 1

Nuså har jag rätt dag framför mig. Familjen anländer om ca 40 minuter på Frösön, jag ska åka och hämta dom alldeles strax.
Jag ska även på regestrering idag på utbildningshuset på Frösön för min mattte b kurs, det ska bli roligt och jag hoppas att vi blir ett skönt gäng som ska plugga ihop. Får se hur jag ska lägga upp det hela, jag funderar på en intensiv kurs men om jag ska jobba måste jag ta en distans eller kvällskurs. Ska prata med lärarna där för dom verkar bra som tusan på att coacha så det blir rätt upplägg för rätt person.

Jag och Zandra ska gå och kika lite på stan idag bestämde vi oss för igår, får se hur vi gör eftersom vädret inte är så inbjudande idag. Det har regnat hela natten och det ska vara 9 grader idag. Jag glömde självklart tvätten ute inatt så jag plockade ner den och hängde den på ställningen under taket på altanen istället. Vill att det ska bli tort snart så jag kan plocka ihop allt för nu kommer resten av familjen att ta upp tvätt stugan med all deras smutstvätt från Rhodos.

Nej nu måste jag åka och hämta hem familjen.

Over and out.


Söndag

Eftersom jag inte skulle hämta familjen på flyget idag ahr jag haft massa tid åt att pyssla med annat.
Jag tog mig en promenad runt sjön, har legat ute och solat, tvättat kläder. Ja bara latat mig helt enkelt.
Jag ska kila upp till Zandra och Carina nu och höra om vi ska äta surströmming på tisdag... pratade med Carina tidigare och hon verkade på som alltid.

Det har verkligen stekt idag nör jag låg i solen här på altanen, skitskönt. Tänk att det här är typ första dagen jag solar på hela sommaren, det är inte sant hur fort sommaren har gått.

Jag har kommit in i en ny era i mitt liv. Jag är arbetslös, och om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att det skulle kännas så mycket men det känns verkligen skit! Jag vill inte vara arbetslös jag får panik, vad ska jag göra nu? Jag söker ju självklart jobb men under tiden sitter man ju här och försöker få tiden attt gå..

Jag har lite planer inför hösten iaf. låg ett brev och väntade på mig när jag kom hem i fredags. Jag har blivit antagen till utbildningshusset på frösön så jag ska alltså plugga upp matte b och det känns skönt att jag tagit tag i det här så fort och att jag är on the road så att säga. Jag ska och skriva in mig i morgon, sååå några vuxenpoäng skrapar jag åt mig ändå:).

Ska ringa Bettan och höra om hon har nå jobb åt mig, hörde att hon hade dåligt med personal nu så jag hoppas att jag kan få ngt där tills vidare. Så jag har nån slags inkomst menar jag:).  Det är ett städjobb som jag höll på med förut några somrar och lov. det är itne världens roligaste jobb men jag gör vad som helst hellre än att bara sitta och göra ingenting.

Over and out.

Fel dag

Jag var helt säker på att det var idag jag skulle hämta mamma Mats och Dennis på flyget så jag ställde larm, och soom för det mesta vaknar jag innan larmet ringt. Jag ringde mamma och tänkte höra om dom var på arlanda. Mamma svarade och lät så nyvaken så sa hon att hon låg i sängen på Rhodos. Jag trodde att hon skämtade men då var det jag som hade tagit fel på dag:/
Typiskt mig.. kunde inte somna om heller så nu har jag avrit vaken sen 8 och har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Funderar på att ta en promenad eller åka på gymmet och köra hårt i nån timme. Någonting i träningsväg måste jag iaf gör för nu är det verkligen dags för en uppryckning. Jag trivs inte alls med hur jag ser ut nu ochdå är det ju bara en sak som gäller. Träning!

Over and out.

A phonecall from rhodos

Pratade nyss med Mats och Mamma, dom satt på en båt i hvet påväg mot Rhodos stad.. mottagningen var lite dålig men Mats sa att dom Varit i Lindhos(stavning?) idag också. Mats meddelade också att det var den varmaste dagen han någonsin varit med om och då har ändå han varit med om det värsta;) ahhaha(om man ska lyssna på hans historier:P).
Dennis hade iaf ridit åsna upp till Lindhos. Och mamma svettades så hon var blöt på hela kroppen, hon sa att nör hon hade shorts på sig såg det ut som att hon hade pissat på sig.

Meeen jag är ändå avundsjuk på dom, dom är i värmen och jag är här där det ser fint ut men så fort man sticker foten utanför dörren så är det svinkallt:/

Jag sa åt dom att njuta allt dom kunde för när dom kommer hem hit till Frösöflygplats kommer dom att vilja tillbaka.

Nej nu ska jag åka och hämta Matilda på jobbet så ska vi grilla.

Over and out.


Östersund

Nu har jag precis vaknat och jag hade ingen aning om vart jag var när jag vaknade men kom på ganska fort att jag låg i min egen säng här hemma. Jim ringde mitt i natten och ville prata och då var jag helt förvirrad också.

Känn skönt som tusan att vara hemma igen iaf, packade upp allt och fixade iordning allt som ska fixas. Packade ner massa onödiga grejer i en flyttkartong och ska bära upp den på vinden. Ganska skönt att jag har hunnit med allt innan familjen kommer hem för om dom hade varit hemma vet jag att det hade tagit minst en ecka för mig att packa ner och upp allt.

Innan jag for var det kramkalas i Ullånger occh pappa sa; Tack för den här sommaren. Jag fick en klump i magen när han sa så och det kändes som om det var den sista sommaren jag kommer spendera så här mycket tid med pappa och det är det förmodligen också. Även om det har varit jäkligt jobbigt många gånger att passa sig in i deras mönster så har det varit jäkligt bra att få en vardag med honom.

Bilen höll hela vägen hem iaf och det kändes jäkligt skönt annars brukar ju jag och Sollefteå ha ngt otalt med varandra.

Nej nu ska jag göra frukost, eller jag måste nog åka och handla för att kunna äta frukost men sen måste jag göra någon nytta.

Over and out.

"Naturen har ingått en kärleksförbund med mitt älskade Östersund"...

Beautiful

Igår var jag , Carro och Pia på bio´. Vi såg Mamma Mia.. den var helt klart sevärd, mysfilm verkligen:) Jag är supernöjd!

Mamma, Mats, Dennis och familjen Lindström åkte till Rhodos igår. Jag var så jäkla nervös när dom åkte, men dom hörde av sig när dom kommit fram och dom verkar ha det jättebra:).. Bor på stranden även den här gången, önskar att jag kunde va med men jag var ju dum som tackade nej nån gång förra året hahah:P

Idag var jag och Carro ute och åkte med bilen i brist på annat och vi åkte till ett ställe jag aldrig varit förut, det var det finaste jag någonsin sett. Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig någonsin sett ngt så vackert i hela mitt liv. Men vart jag varit tänker jag hemlighålla:)

I morgon blir det Birsta så nu ska jag sova.

Over and out..puss

Inspiration

Jag känner att jag behöver en nystart, jag behöver lite inspiration och jag behöver ta tag mig själv och börja göra ngt.
Jag hoppas verkligen att jag får jobb nu när jag flyttar hem så jag kan få en lägenhet och börja om på nytt.



Det är nu eller aldrig, det är allt på ett kort
Att det är nu eller aldrig gör steget för stort
Det ser ut som jag får vänta för evigt för att få nånting gjort.

Har 5 arbetsdagar kvar nu sen blir det hemflytt till Östersund igen för er som inte visste det.
Tråkigt tycker vissa, skönt tycker andra. Jag känner att det är rätt för stunden men jag får se vad det blir nu längre fram. Fan att det ska vara så jäkla svårt att hitta lägenhet i Östersund, finns inga hyresrättet. KOllade hur jag låg till i bostadskön och jag ligger på runt plats 200 i kön av ungefär 400.

Känns som att om jag köper en lägenhet kommer jag att bli fast där och det kanske jag inte vill.

Over and out.

Skärpning

Jag gjorde ett konstaterande nyss. Carros blogg har gått och dött! Det har varit totalt tyst därifrån nu på hur länge som helst även fasst jag tjatat..

Nu är det bara att ta tag i den eller lägga ner den Carro:P

"Det där är en sån där typisk tjej som...

Yran 2008 försvann lika fort som den kom. Självklart åkte jag hem för att delta.

Pappa skjutsade mig till bussen på tisdag efter jobbet, när jag kommit till Bjärtrå märker jag att mobilen inte är med mig utan den hade jag glömt i badrummet... ringde mamma från pappas mobil och sa vilken tid hon skulle hämta mig vid bussen.
Pappa skickade upp mobilen med bussen dagen efter så jag fick den vid halv 12 på onsdag.

Tillbaka till tisdagkväll.
Bestämde med tjejerna och Micke att vi skulle ut så jag mötte upp dom nere på stråket vid 22.30 tiden. Strax efter 12 skulle vi ut från öltältet så stannade vi och snackade med Danne som stog vakt. Självklart kom nån jäkla brud och spydde ner mig! Var så förbannad/ledsen/äcklad och allt man kan va på samma gång, ringde Mats och han kom och hämtade mig på en gång så det var bara hem kasta in kläderna i tvättmaskinen och sen hoppa in i duschen. Kände mig inte ren efter en kvarts duschning så jag duschade en gång till.

Några tabbar.

Resten var sjukt roligt, har haft det grymt hela veckan och jag längtar tillbaka så jäkla mycket.
Presidenttalet var grymt som alltid... Jämtland, jämtland jämt och ständut! ahhaha

Köpte ny tröja också. Sen när vi åkte tillbaka till Ullånger så spillde jag kebabsås över hela så jag har varit och köpt vanisch idag så jag ska tvätta den så det inte blir en massa fläckar.. Skitsnygg är den iaf:)

.......skriker och grinar när Johnny slåss!!"(citerat av bror Niklas)

Over and out puss


RSS 2.0